Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 20:02 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

:roll: :roll: :roll: a czy ja mam inne wyjście ?? :roll: :roll: :roll:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro paź 20, 2010 23:14 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Mysle,ze klatka wystawowa bedzie i tak luksusem dla Teodora w porownaniu z klatka w lecznicy . No i mniej stresu bo w koncu to lecznica wiec psy szczekaja,koty miaucza.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw paź 21, 2010 13:41 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Na moje konto weszla wplata 100 zl na leczenie Odorka .Poniewaz nie mam zgody na ujawnianie danych powiem tylko ,ze to od Pani Anny z Wa-wy. Moniko jesli mozesz przkaż Ani serdeczne podziekowania ode mnie i TeOdora . Jakby nie patrzec kobieta ofiarowala smierdziuszkowi 1/3 operacji oczków :1luvu: Pani Aniu obiecuje Pani zdjecie zdrowych ( mam nadzieje) oczkow Teodora;))
Tak teraz pomyslalam ,ze chyba powinnam poprosic Pania wetke o jakies papierkowe rozliczenie,prawda? Kurcze, nigdy na zadnego kota nie zbieralam funduszy i nie mam wprawy . Jutro to zalatwie jak bede u Odorka. Niestety nie jestem w stanie codziennie go odwiedzac bo to drugi koniec szczecina, jade tam ponad godzine :(

kya

Post » Czw paź 21, 2010 19:16 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

jak wszystko bedzie ok to od jutra bedziesz miała bliżej :ryk:

agiis-s

Post » Czw paź 21, 2010 19:43 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Mam nadzieje,ze pozwolisz mi odwiedzac Odorka. Obiecuje nie wyjadac przetworow ze sloikow :mrgreen:

kya

Post » Czw paź 21, 2010 19:45 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

kya pisze:Mam nadzieje,ze pozwolisz mi odwiedzac Odorka. Obiecuje nie wyjadac przetworow ze sloikow :mrgreen:

przetwory mam w innej piwnicy :mrgreen:

agiis-s

Post » Czw paź 21, 2010 19:47 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Przebiegła bestia z Ciebie :twisted:

kya

Post » Pt paź 22, 2010 20:21 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Teodorek odebrany z lecznicy i ma kilka dni odpoczynku przed kolejna operacja. Ograbilam Edycie piwniczke z linoleum do klatki zeby Odorek mial wygodnie i milutko pod nozkami;) Mam nadzieje, ze ciotka Agiis nie zarwie sie przy instalacji Odorkowej klatki . Zeby nie bylo ,ze cos zmyslam tu sa dokladne wyliczenia calego dotychczasowego leczenia Teodorka
Obrazek Obrazek Obrazek

Mam nadzieje, ze ciotka cos napisze jeszcze dzisiaj.
Ostatnio edytowano Sob paź 23, 2010 9:24 przez kya, łącznie edytowano 1 raz

kya

Post » Sob paź 23, 2010 7:05 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

TheOdoreck zainstalowany :mrgreen:

jeszcze trochę wystraszony ale pojadł i dał sobie psiknąć ucho lekarstwem...

agiis-s

Post » Sob paź 23, 2010 9:01 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

kya pisze:Na moje konto weszla wplata 100 zl na leczenie Odorka .Poniewaz nie mam zgody na ujawnianie danych powiem tylko ,ze to od Pani Anny z Wa-wy. Moniko jesli mozesz przkaż Ani serdeczne podziekowania ode mnie i TeOdora . Jakby nie patrzec kobieta ofiarowala smierdziuszkowi 1/3 operacji oczków :1luvu: Pani Aniu obiecuje Pani zdjecie zdrowych ( mam nadzieje) oczkow Teodora;))
Tak teraz pomyslalam ,ze chyba powinnam poprosic Pania wetke o jakies papierkowe rozliczenie,prawda? Kurcze, nigdy na zadnego kota nie zbieralam funduszy i nie mam wprawy . Jutro to zalatwie jak bede u Odorka. Niestety nie jestem w stanie codziennie go odwiedzac bo to drugi koniec szczecina, jade tam ponad godzine :(

podziękowania przekazane :ok: mam nadzieje ze jeszcze kogoś poruszy los Odorka-Teodorka :ok:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob paź 23, 2010 17:51 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Oczka Odorka ciągle mocno łzawią - czekamy na operację bo kociak widać że cierpi
jest przecierpliwy, ufny, mruuuczy i daje sobie zrobić wszystko

jakby wiedział że to dla jego dobra :cry:

agiis-s

Post » Sob paź 23, 2010 18:12 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Bylam w odwiedzinach u Teodorka. Po dluzszych miziankach niesmialo dal chudy brzuszek do glaskania. Oj ilez mruczenia i deptania w powierzu bylo . Rana na uchu strasznie go swedzi , kolnierz przeszkadza, a oczy bola. Jego jedyna radosc to gdy miseczka pelna i raczki chetne do glaskania. Obraz nedzy i rozpaczy. Czy jest szansa , ze znajdzie sie dla niego dom po wyleczeniu? Czy ktos zechce kilkuletniego kota? On jest taki kochany, zupelnie pozbawiony agresji.
To dzisiejsza fotka :
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob paź 23, 2010 18:54 przez kya, łącznie edytowano 1 raz

kya

Post » Sob paź 23, 2010 18:53 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Odorkowi przydałaby się "sztuczna ręka do drapania" ;)

agiis-s

Post » Sob paź 23, 2010 19:42 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Podłoga w klatce położona nieprofesjonalnie, proszę o wprowadzenie poprawek.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Sob paź 23, 2010 21:35 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Tak jest Pani dyrektor, bledy zostana jutro naprawione :ok:

kya

[poprzednia][następna]