Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 19:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Spoko, jakby zaczęla narzekać na nadmiar wolnej przestrzeni - coś zaradzimy 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto paź 19, 2010 19:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

joarkadia pisze:Trzymam kciuki za Lizę i Shreka - aby mieli najlepsze DS pod słońcem :ok:
Moi znajomi na razie muszą zrezygnować z adopcji kociaka - któryś z ich romantycznych wypadów zakończy się za 7 miesięcy pojawieniem nowego członka rodziny :mrgreen:

a na poważnie: mądrze robią. jako psiarz z krwi i kości a zarazem honorowy ojciec chrzestny shreka znam za dużo " odpowiedzialnych rodziców" którzy wyrzucają na śmietnik psy jak tylko pojawi się klon człowieczy na świecie. A tak jest przynajmniej bardzo uczciwie i za to należy się szacun.

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto paź 19, 2010 19:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

ktoś wspominał o wolnej przestrzeni.........

co za przypadek , bo widziałem dzisiaj kota....

fajnego kota....

ślicznego małego burego kota

...... dla zainteresowanych: na Rydygiera........

8)

salvadoredali67

Post » Wto paź 19, 2010 19:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Sssssssssss .... cie :twisted:
Na razie jeszcze tej przestrzeni nie ma, dzielicie skórę na niedźwiedziu :twisted: . Poza tym, są już plany zagospodarowania przestrzennego :twisted: . Ujawnię w swoim czasie, żeby nie zapeszyć, tfu, tfu.
Alebko, jedną osobę znalazłam przez Kociarnię, ale Nowi Duzi Shreka przez allegro ... także nie licz na urlop :twisted:
Salvadore, kochanie, nie lubisz już swojego pieska, że chcesz mi go dać?? :twisted: A poważnie, to co za kota widziałeś, kociak? Oswojony? Radzi sobie? Zimno jak cholera :evil:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto paź 19, 2010 20:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

salvadoredali67 pisze:
joarkadia pisze:Trzymam kciuki za Lizę i Shreka - aby mieli najlepsze DS pod słońcem :ok:
Moi znajomi na razie muszą zrezygnować z adopcji kociaka - któryś z ich romantycznych wypadów zakończy się za 7 miesięcy pojawieniem nowego członka rodziny :mrgreen:

i jak tu nie być za aborcją na życzenie. co za nieodpowiedzialni ludzie. .... :twisted:

Salvadore, tu sytuacja jest bardziej skomplikowana..... Kasia cierpi na stwardnienie rozsiane w stopniu średnio zaawansowanym. Dwukrotnie już poroniła z powodu komplikacji po podawaniu jej wyjątkowego, acz skutecznego lekarstwa które nie wyleczyło jej, ale spowolniło rozwój choroby i uchroniło przed dalszymi, nieuniknionymi postępami choroby. Prawdę mówiąc brałam kiedyś to samo, choć na inną chorobę - skutkiem ubocznym leczenia był 6 tygodniowy paraliż od pasa w dół, który jakimś cudem "zniknął"..... Dziś jestem zdrowa, chodzę - a raczej śmigam - normalnie (Alix świadkiem :lol: ). Przez całe życie Kasia miała zwierzaki - podobnie jak i ja, gdyby tylko mogła nieba przychyliłaby wszystkim zwierzakom świata. Z tego co wiem lekarz zabronił jej praktycznie wszystkiego - od zarażenia się zwykłym katarem a kończywszy na jedzeniu potraw mogących zawierać jakieś szkodliwe związki (jest alergiczką do tego). Dla nich po prostu ważniejsze jest, aby Kasia w jak najlepszym stanie przeszła tę ciążę, która - niestety - nadwątpi jeszcze jej kruche zdrowie....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto paź 19, 2010 22:32 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

alix76 pisze:Sssssssssss .... cie :twisted:

Salvadore, kochanie, nie lubisz już swojego pieska, że chcesz mi go dać?? :twisted: A poważnie, to co za kota widziałeś, kociak? Oswojony? Radzi sobie? Zimno jak cholera :evil:

kocham go bardziej niż wszystkie teściowe świata. tylko wali dzisiaj od niego jak z owczarni. i nie ma różnicy z której strony go wącham. nie pomogły balsamy i pachnidła waniliowe które dostałem od Ciebie. :1luvu:

Co do kota- byłem pierwszy . zaklepany, zamówiony . zajęty. dostał dzisiaj kabanosika i zeżarł. ale chyba się nie pisze pod jokota bo jakiś taki chyba zadbany. i chyba jest policyjnym kapusiem . mieszka jakoś tak przy komisariacie. Wygląda jakby zżerał kanapki psom. a wiesz ,że okraść psa-ofermę na służbie jest łatwiej niż wyjąć kasę z kościelnej skarbonki. mam go pod kontrolą. co dzień opowiadam mu jakie fajne są psy i jak się można z psami bawić. tylko odnoszę wrażenie ,że on się wtedy jakby jeży. najbardziej przy opowieściach o pitbulach.. al;e pracuje nad tym , efekty widoczne tej terapii: już podchodzi do mnie na dwa metry. :mrgreen:

gdyby coś się zmieniło to dam znać.

salvadoredali67

Post » Śro paź 20, 2010 20:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Uff, kolejny dzień w biegu, a miałam odpocząć :twisted: . Ale: Liza zaszczepiona :dance: , piątkowa przeprowadzka uzgodniona w szczegółach, Shrek zdrowy, chociaż teraz trochę nie w sosie, chyba ze stresu. Szczepienie w poniedziałek, przeprowadzka w następny piątek. Wyniki Gołąbeczki całkiem dobre - chyba przymierzę się do adopcji :roll: . Nie wierz w cuda, licz na nie ...
Straty - pękła rączka od transportera :evil: - nic się nie stało, poza tym, że musiałam jakieś 8 kilo kociny w niewygodnym pudle nieść pod pachą/na brzuchu i omal mi ręce nie odpadły :twisted: .

alix76

Post » Śro paź 20, 2010 20:39 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

alix76 pisze: Straty - pękła rączka od transportera :evil: - nic się nie stało, poza tym, że musiałam jakieś 8 kilo kociny w niewygodnym pudle nieść pod pachą/na brzuchu i omal mi ręce nie odpadły :twisted: .
O rany 8O 8O - szacun, że dałaś radę! :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw paź 21, 2010 7:48 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Ekhm ... :oops: niestety, nie miałam wyjścia :twisted: ... miałam koncepcję, żeby wyciąć w dnie dziurki i kazać im iść za sobą, coś w stylu Bagażu Pratchetta, ale nie miałam narzędzi :twisted:
Gorzej, że Shrek chyba odchorowuje stres ... wieczorem nie miała apetytu, rano też :strach: ... z desperacji "uruchomiłam go na pych" czyli indyk Gerbera rozmemłany z wodą, strzykawka i do pyszcza :roll: , rano przed wyjściem do pracy tak na rozgrzewkę :twisted: - zaskoczył, opędzlował resztę indyka jęzorem, mam nadzieję, że do wieczora się rozkręci.
Dobrze, że to szczepienie w poniedziałek a przeprowadzka w piątek, zdąży dojść do siebie, ale ja chyba osiwieję :roll: :mrgreen:

alix76

Post » Czw paź 21, 2010 8:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

To będzie nas dwie siwe :mrgreen: .
My z 5 jedziemy.Norki ciagle chore a część męska duetu ciągle zakupkana. Cholera by to wzięła.To tymczasowanie.

Trzymam kciuki za kociaste i za domki. :ok: Za ciebie i twój kolor tez potrzymam :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw paź 21, 2010 12:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

to nic osobistego: ale dwie siwe czarownice i koty. taki mi sie obrazek tworzy pod czacha

salvadoredali67

Post » Czw paź 21, 2010 12:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

Uważaj przyjacielu, żeby Ci sie mały sabacik nad głową lotem nurkującym nie pojawił :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw paź 21, 2010 14:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

czarowanie Alix znane jest na świecie. jestem już wytresowany odpowiednio..... :1luvu: :lol:

salvadoredali67

Post » Czw paź 21, 2010 15:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

W możliwości Alix akurat nie wątpię - nie w tym rzecz :mrgreen:
Czytujesz czasem Pakt?
Jak się eskadra zleci to nie ma zmiłuj :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw paź 21, 2010 18:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Shrek ma DS!!!

pakt czuję mniej czytuję ,nie ma zmiłuj? oj. bo mam wrażenie od zawsze miałyście panny z eskadry podupadłych byłych anielic problem z tym ,że to tylko facet mógł być tym wybranym. vide:czarownice bene gesserit. . moc jest ze mną . Bom progeniturą księcia Paula Atrydy. nie muszę się więc bać..

To nie ja się boje . to eskadra się zbiera w poczuciu strachu przed jedynym wybranym- mesjaszem. I płacze i czary dziwuje eskadron cały czarny . w kole matron księżycowych.

strach, strach, estrogenny estrogenny strach...( nie wspomnę o braku parytetu na konklawe w sprawach: być wybranym i wybierać. ba nawet w najdurniejszej hotelowej restauracji pakt zmywa i obiera ziemniaki. szefuje zaś makłowicz i spóła. a jeśli chcemy przykładów świętych to spójrzmy na żeńskie zakony. Tam zawsze szefem od przyznawania świeczek za dobre uczynki i porcji mizerii za złe jest facet w habicie..... w sumie idąc dalej to przejawem strachu paktu siedmiu dziewic z odzysku jest akcja odjajczania wszystkiego co miauczy i z klatki nie ucieka. taka zemsta na wybranym... Biedne odjajczone kociska.... buuuuuuu. jak dobrze ,że w ramach protestu sam sie menrtalnie odjajczyłem i to dwukrotnie.)
Ale i tak was kocham siostry . wszystkie. na zabój .
a ku pokrzepieniu - wyjątkiem była Kopernik.
No i Alix. Jedyna znana mi prawdziwa Kobieta smok. niedoszła moja jedyna i wybrana na mnie skazana. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PS. mam chyba teraz kilka nowych oddanych fanek . i tych moherowych i tych wyzwolonych w imię Szatańskich Wersetów. Wszelkie wątpliwości wyjawiam na privie...

a tutaj czekam na szaloną , chciałem powiedzieć szanowna eskadrę siwowłosą.... jestem właśnie na Diunie... i gdzieś mi się zapodział nawigator . pewnie się naćpał przyprawy.

salvadoredali67

[poprzednia][następna]