Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:Absolutnie domagam sie zabrania Gerarda w inne miejsce .........np do poprawczaka. Pol godziny temu wrocilam z zakupami......poszlam TYLKO do lazienki - wracam i co widze.........3 plaskate geby + jedna normalna sprawiedliwie dzielace sie lupem w postaci 40 dkg poledwicy sopockiej krojonej....
KURDE! Moje koty NIGDY nie kradly........
( tekst o Mietku super - wyobraź sobie jak ja sie czuje jak mi np 3 sztuki asystuja przy wspomnianej czynności)
Neigh pisze:( tekst o Mietku super - wyobraź sobie jak ja sie czuje jak mi np 3 sztuki asystuja przy wspomnianej czynności)
delfinka pisze:delfinka pisze:UWAGA.
Na rynku pojawiła się partia leku do znieczuleń, która wywołała u kocurków ciężkie skutki uboczne:
bezwład ogona
problemy z oddawaniem moczu (pęcherz wypełnia się, kot moczu nie oddaje, a ten zaczyna samoistnie wyciekać)
Gdy tylko będę miała 100% pewności, o który lek i którą partię chodzi, natychmiast napiszę.
Tymczasem proszę uczulić na to wetów i jesli do zabiegu będą otwierać nowe opakowanie leku, to OSTROŻNIE!!!
Neigh pisze:Auuuuuuszaalala
Dzis nie czytam niczego powaznego - dzis pije:-)
Kto sie chce dowiedziec dlaczego zapraszam na watek odlowionych kotek w typie norwega
HA!
Neigh pisze:Ja tez nie rozumiem. Gosc ma charakter - jest zdecydowanie "jakis"., dodatkowo pomyslowy, kontaktowy, odpowiednio upiardliwy - no przynajmniej człowiek wie, ze ma kota....
Do tego gębe ma taką, ze jak sie na niego patrzy, to sie po prostu wymieka.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 23 gości