Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:o kurcze to kasuję mój post bo chyba pisałyśmy jednocześnie z Ewą
Mara S pisze:Dzięki Ewa za ładną rozpiskęz lekami![]()
Cholera ale czemu weci u mnie twierdzą, że PP jest przy wysokich wartościach leukocytów a nie przy małych![]()
![]()
![]()
I co Nimfa ma z uszami, że tylko czyścimy a nie zakrapiamy niczym?
Iweta pisze:O rany ale sie dziejeDorotka co to za super szafki?
Żeby zrobic od razu to musiałaby byc duzo wieksza "ekipa" a to raczej jest nie mozliwe, ale nie ma sie co martwić cierpliwośc popłaca
Filomen pisze: można sobie wygooglać co piszą na temat pp - chyba sie nie dogadaliści, nie wierze zeby wet coś takiego mówił ? ???
ale od tego nazwa pp wzieła "pan - leuko- penia" - od leukocytów, niskich! Poczytaj Mara w necie dużo piszą o tej chorobie. :
terenia1 pisze:Mamy już konto![]()
Podaję numer
STOWARZYSZENIE OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI "NADZIEJA NA DOM"
PKO BP SA
80 1020 2313 0000 3502 0381 9133
na początek tytuł wpłaty wpłata na cele statutowe stowarzyszenia , więcej pewnie napisze Beatka po konsultacjach z księgową
Dorota Wojciechowska pisze:Tereniu może to na początek naszej strony.
I mam pytanie czy jeżeli ktoś by robił przelew to czy na przelewie wystarczy podać odbiorcę - czyli Stowarzyszenie.....
i nie potrzeba już adresu
terenia1 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Tereniu może to na początek naszej strony.
I mam pytanie czy jeżeli ktoś by robił przelew to czy na przelewie wystarczy podać odbiorcę - czyli Stowarzyszenie.....
Dorotko jeśli się robi przelew internetowo to adres akurat nie jest wymagany, a banku chyba też nie bo jeśli wpisze się prawidłowy numer konta to spoko, chyba że Panie w okienku będą wymagały bo adres będzie na formularzu, natomast nie wiem jak z przelewami np przez Pocztę
Iweta pisze:terenia1 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Tereniu może to na początek naszej strony.
Dorotko jeśli się robi przelew internetowo to adres akurat nie jest wymagany, a banku chyba też nie bo jeśli wpisze się prawidłowy numer konta to spoko, chyba że Panie w okienku będą wymagały bo adres będzie na formularzu, natomast nie wiem jak z przelewami np przez Pocztę
A tu sie mylisz, np WBK trzeba wpisac cały adres inaczej nie zrobisz przelewunatomiast w "śląskim" wystarczy nazwisko i imię no chyba, że jesli chodzi o firmy czy Stowarzyszenia nie jest to wymagane, tego nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, MruczkiRządzą, puszatek, Szymkowa i 363 gości