Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Pomponmamo, mam takie same wrażenia, tylko ująć w słowa tych kocich zachowań tak nie umiem jak Ty
pomponmama pisze:jasdor pisze:Pomponmamo, mam takie same wrażenia, tylko ująć w słowa tych kocich zachowań tak nie umiem jak Ty
ale jak rozumiem ty pałasz uczuciem do własnego kota?
bo trochę jestem zazdrosna...
O żadnego faceta nigdy nie byłam zazdrosna, a o tego kastrowanego kocura okropnie
AYO pisze:Też mam czasem braki w określeniach - bo jak opisać radość z tego, że Kot-B. nazwany przez pomponmame seryjnym mordercą przychodzi wieczorem, mości sie koło mnie,wysuwa łepek do przodu, stroszy wąsy i łypie znacząco co w wolnym tłumaczeniu oznacza: odpalaj te drapaczke, na co czekasz
pomponmama pisze:AYO pisze:Też mam czasem braki w określeniach - bo jak opisać radość z tego, że Kot-B. nazwany przez pomponmame seryjnym mordercą przychodzi wieczorem, mości sie koło mnie,wysuwa łepek do przodu, stroszy wąsy i łypie znacząco co w wolnym tłumaczeniu oznacza: odpalaj te drapaczke, na co czekasz
To jeszcze teraz powiedz, że nie mam racji z tym seryjnym mordercą... seryjni mordercy też często kochaja swoje mamusie![]()
Ale na drzwiach to powinnaś sobie walnąć napis ostrzegawczy, bo jak ktoś nieświadomy wejdzie, to możesz potem mieć nieprzyjemności
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Silverblue i 112 gości