PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 7:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pompon wywalił się obok mnie na rogówce, wyginając się zalotnie i podstawiając łaciaty brzucholek do miziania. Jak nie miaziam, to patrzy znacząco z takim wyrazem twarzy wzbudzającym poczucie winy, a jak wyciągnę rękę w stronę brzucholka, to zanim go jeszcze dotknę przeciąga się rozkosznie i odpala aparaturę mruczącą i jedzie z tym koksem aż miło. Matko i córko jak ja kocham tego futrzaka! 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw paź 21, 2010 7:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Pomponmamo, mam takie same wrażenia, tylko ująć w słowa tych kocich zachowań tak nie umiem jak Ty :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw paź 21, 2010 7:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Czw paź 21, 2010 7:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jasdor pisze:Pomponmamo, mam takie same wrażenia, tylko ująć w słowa tych kocich zachowań tak nie umiem jak Ty :1luvu:

8O ale jak rozumiem ty pałasz uczuciem do własnego kota? :roll: bo trochę jestem zazdrosna... :oops: O żadnego faceta nigdy nie byłam zazdrosna, a o tego kastrowanego kocura okropnie :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw paź 21, 2010 7:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Też mam czasem braki w określeniach - bo jak opisać radość z tego, że Kot-B. nazwany przez pomponmame seryjnym mordercą przychodzi wieczorem, mości sie koło mnie,wysuwa łepek do przodu, stroszy wąsy i łypie znacząco co w wolnym tłumaczeniu oznacza: odpalaj te drapaczke, na co czekasz :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw paź 21, 2010 7:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:
jasdor pisze:Pomponmamo, mam takie same wrażenia, tylko ująć w słowa tych kocich zachowań tak nie umiem jak Ty :1luvu:

8O ale jak rozumiem ty pałasz uczuciem do własnego kota? :roll: bo trochę jestem zazdrosna... :oops: O żadnego faceta nigdy nie byłam zazdrosna, a o tego kastrowanego kocura okropnie :twisted:

Pałam uczucie do własnej KOTKI, bo to dziewczynka jest. A faceta to sobie zostaw dla siebie, nie będę niczym pałać do cudzych facetów, bo to niebezpieczne . Pompona i Frędzla to tylko takim platonicznym uczuciem :1luvu:

jasdor

Post » Czw paź 21, 2010 7:40 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Jeśli nowa czarownica może już głosować :twisted: to dopiszcie mój głos na Etiopię :oops:

Napomknę nieśmiało, że w końcu stworzyłam wspólny wątek moich kotów - Sisi i Grubcia :mrgreen:

pozdrawiam Siostry i życze owocnego dnia
(niestety dla mnie to kolejny dzień z połaczeniami śrubowymi i zasuwą grzybkową na tapecie.. help!) :cry:
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Czw paź 21, 2010 7:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AYO pisze:Też mam czasem braki w określeniach - bo jak opisać radość z tego, że Kot-B. nazwany przez pomponmame seryjnym mordercą przychodzi wieczorem, mości sie koło mnie,wysuwa łepek do przodu, stroszy wąsy i łypie znacząco co w wolnym tłumaczeniu oznacza: odpalaj te drapaczke, na co czekasz :mrgreen:

To jeszcze teraz powiedz, że nie mam racji z tym seryjnym mordercą... seryjni mordercy też często kochaja swoje mamusie :?
Ale na drzwiach to powinnaś sobie walnąć napis ostrzegawczy, bo jak ktoś nieświadomy wejdzie, to możesz potem mieć nieprzyjemności
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw paź 21, 2010 7:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

GŁOSOWANIE PAŻDZIERNIK 2010

LUBELSKIE TYMCZASY :arrow: 1

ETIOPIA :arrow: 4

GŁOSOWAŁY :

AYO, kirke18, józefina1970, pomponmama, cherry-menthol,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw paź 21, 2010 7:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

hahahahahaha :ryk:

"Uwaga zły kot"
to jest u mojej mamy na drzwiach wejsciowych, poważnie, jak byłam mała to nakleiłam :oops:
i tak zostało, bo kot się nie zmienił :twisted: skubaniec ma juz 17 lat a i gębę pruje jak młodzieniaszek
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Post » Czw paź 21, 2010 7:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:
AYO pisze:Też mam czasem braki w określeniach - bo jak opisać radość z tego, że Kot-B. nazwany przez pomponmame seryjnym mordercą przychodzi wieczorem, mości sie koło mnie,wysuwa łepek do przodu, stroszy wąsy i łypie znacząco co w wolnym tłumaczeniu oznacza: odpalaj te drapaczke, na co czekasz :mrgreen:

To jeszcze teraz powiedz, że nie mam racji z tym seryjnym mordercą... seryjni mordercy też często kochaja swoje mamusie :?
Ale na drzwiach to powinnaś sobie walnąć napis ostrzegawczy, bo jak ktoś nieświadomy wejdzie, to możesz potem mieć nieprzyjemności
Obrazek

No, boskie :ryk: nie podejrzewałam kota B. o cos takiego, przecie na zdjęciach to Anioł nie Kot

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw paź 21, 2010 7:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Oj, pozory mylą ... :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Post » Czw paź 21, 2010 7:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No... imie Behemot bardzo adekwatne jest... :roll: Choć pasowało by też Hannibal...albo Kanibal :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw paź 21, 2010 7:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Obrazek

Litości!!!!
Splułam się kawą :!:

Józefino - wspominałaś, że chcesz doczytać nasze wątki to zajrzyj do początków Behemota, sa tam równiez zdjęcia nie pozostawiajace watpliwości co do usposobienia zwierzatka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw paź 21, 2010 8:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Siosttra cherry - linka do tego swojego wątku nam tu podeślij.
A kot B fajnym kotem jest, tylko jakoś tak mu z oczy patrzy INACZEJ :mrgreen:

jasdor

[poprzednia][następna]