Amelka go wkurza. Wszędzie włazi, wszędzie jej pełno, śmiga z prędkością światła.
I nawet rano w kuchni włazi do JEGO zlewu... sssssssssssssssssssssssssss

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Kardamon tak bardzo lubił Almę i Borysa. Był ich najlepszym kumplem w rozrabianiu i młodszym bratem zarazem.
Amelka go wkurza. Wszędzie włazi, wszędzie jej pełno, śmiga z prędkością światła.
I nawet rano w kuchni włazi do JEGO zlewu... sssssssssssssssssssssssssss
Beasia pisze:ojej, żeby moje biedactwo nie nabawiło się jakiejś nerwicy w związku z koniecznością dzielenia się zlewem![]()
hanelka pisze:A małe czuje miętę do marchewy. Często znajduje się jakoś tak w pobliżu. Przytuli się do mnie chłopina, żeby podrzemać chwilę w spokoju, Amelcia też musi. Włazi biedakowi na głowę. Dosłownie.![]()
Wujek Kastor też już traci cierpliwość do smarkacza. Bo ileż można udawać, że kotu nie przeszkadza, jak mu ktoś bez przerwy dziabie pazurami ogon! Albo urywa!![]()
![]()
A kot najedzony, to kot szczęśliwy! Leży sobie z wielkim brzuchem na kocyku na mikrofalówce jak śledzik i gapi się przez okno półprzymkniętymi ślepkami. Ile to małe potrafi pochłonąć!... Maniek z Bodziem wysiadają!![]()
Muszę toto szybko wydać, zanim z torbami mnie puści!
hanelka pisze:Ciiiiii!!!! Nie będę płakać! WCIALE!!!
hanelka pisze:Spanie w wyrku stało się już normą.
Małe wbrykuje wieczorem do łóżka, pokręci się, powierci, połazi w tę i z powrotem... Potem przytuli się do policzka i włącza motor. Rano znajduję ją zawsze wciśniętą między dwa najbliżej siebie leżące koty (przeważnie Kastora i Chajkę) niczym dłuuuuga i cienka, terkocząca uszczelka...![]()
Kocham to małe paskudztwo...![]()
hanelka pisze:Spanie w wyrku stało się już normą.
Małe wbrykuje wieczorem do łóżka, pokręci się, powierci, połazi w tę i z powrotem... Potem przytuli się do policzka i włącza motor. Rano znajduję ją zawsze wciśniętą między dwa najbliżej siebie leżące koty (przeważnie Kastora i Chajkę) niczym dłuuuuga i cienka, terkocząca uszczelka...![]()
Kocham to małe paskudztwo...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 53 gości