Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 21:57 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Jak dobrze, że Smużka jest w domku :1luvu: Moja Buba też jest taka delikatna... jak ja sobie pomyślę, że ona.. :evil: a Smużka to musiała przejść :evil: :evil: :evil: :evil: :placz:

Jerzykowka :1luvu: :aniolek: :king:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto paź 19, 2010 23:10 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Banereczek :ok:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hwq71][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2804/smuka.jpg[/IMG][/URL]
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto paź 19, 2010 23:12 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Śliczny, już wklejony :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 20, 2010 7:59 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Obrazek
I się poryczałam ze wzruszenia ...

Wielkie kciuki. Banerek dopinam :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro paź 20, 2010 8:36 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

I jak tam Smużynka nasza?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 20, 2010 9:07 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Witajcie, Kochane :1luvu:
Dzięki Wam tak cieplutko jest w wątku Smużki!!!
Ruru :1luvu: dziękuję za przepiękny banerek!!!

Wczoraj po powrocie do domu zastałam Smużkę nieco spłoszoną - biegała na przemian do mnie i do swojej budki. Prędko zrozumiałam co kocinkę wystraszyło, otóż podczas zwiedzania wszystkich kątów swego apartamentu zrzuciła puszkę z karmą na podłogę i to musiał być niezły huk. Ale po pewnym czasie znowu wylegiwała się wtulona we mnie, od czasu do czasu podbiegając do miseczek popić śmietanki i podjeść mokre jedzonko. Bo suche to jest absolutnie ostateczna ostateczność :wink: No i waśnie dlatego Puciek :1luvu: , który rozkwita u Catnaperki :1luvu: ma duże szanse na pierwszą lokatę :wink: Liczę na to, że honorowy patronat Dropsika :1luvu: jednak zrobi swoje i Smużka nie pozostanie w tyle 8) Oby skończyło się wysokim, remisowym wynikiem!!! Obu tym kocinom ciałko bardzo, bardzo się przyda!!!

To jest taka słodka panieneczka, taki nieprawdopodobny delikates... :1luvu: :1luvu: :1luvu: I taka jest ciekawska, już ma ochotę pooglądać co jest za drzwiami 8O No i nie lubi kiedy ja jestem po drugiej stronie drzwi, zdarza się jej nawet nawoływać: halo, słyszę Cię, kręcisz się po domku, a do mnie nie zajrzysz :twisted: Przyjdź natychmiast, chcę się przytulić. CZEKAM I biegnę do niej, przytulamy się, Smuga rozciąga się na podusi, a za chwilę już na mojej podusze brzuszno-piersiowej :wink: :D :1luvu: Jest też bardzo dzielna - znosi moje rozszalałe buziaki!

Wczoraj odwiedziła nas moja przyjaciółka, którą Smużka z radością i bez lęku powitała tradycyjnym staropolskim mruczeniem i barankowaniem :D :D :D Ilonka była bardzo zadziwiona, bo wydawało jej się, że w łazience spotkała moją ukochaną Noskę ['], która towarzyszyła mi przez 14 lat życia. Koteczki są prawie identyczne... Postaram się zeskanować zdjęcie Nosi (nie mam jej zdjęć cyfrowych) i pokazać. Podobieństwo jest niesamowite, to pewnie nie przypadek... :oops:

Przesyłam Wam uściski od naszej porcelanowej laleczki - Smużki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 20, 2010 10:11 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

A może to właśnie Noska znowu się u Ciebie zjawiła?? :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 20, 2010 11:10 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Już się nie mogę doczekać spotkania z Noską.
Asiu ależ nam się cudne delikatesy trafiły. Smużka lepiej nie mogła.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro paź 20, 2010 16:24 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Noska wróciła i nawet futerka nie zmieniła! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 20, 2010 19:12 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Witanko :mrgreen:
Trafiłam wreszcie.
Ależ ten wątek zasuwa. 8O
Zakładam Smużkową kapotkę. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro paź 20, 2010 19:17 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Może twoja przyjaciółka zechce adoptować Roxi/Smużkę...??? :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro paź 20, 2010 19:25 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Cudowna koteczka, oby się szybko w niej ktoś zakochał.. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw paź 21, 2010 15:47 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Przytulaska miziasta :1luvu: :kotek: Smużka rozkwitła :flowerkitty: Wspaniale patrzeć na takie przemiany! :1luvu:

Jeżykowka :1luvu: :aniolek: :placz: (ze wzruszenia)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw paź 21, 2010 18:56 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

wpisuje się do grona przyjaciół Smużki :)

kocham "krówki" :1luvu:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt paź 22, 2010 7:03 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Witajcie, Kochane - jak miło Was "widzieć" u Smużki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wczoraj nic nie pisałam o naszej panieneczce, bo Bąbelkowi pękło oczko (sytuacja już opanowana) i byłam nieprzytomna z nerwów :roll:
A tymczasem Smużka nie poddała się negatywnym emocjom i rozkosznie rozmruczana domagała się mizianek, przytulanek i... jedzonka 8) :D Kiedy tylko w miseczce robi się pustawo dostaję głośne upomnienie i zaraz się pędzę z dokładką. Apetyt Smużki cieszy mnie obłędnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet suche jedzonko okazało się nie być takie złe i mała wcina chrupki po troszku :wink:
Ale najważniejszy dla niej jest kontakt z ludziem :D :D :D Smużka jest bardzo spragniona towarzystwa, zainteresowania, czułości, ciepła, a nawet zabawy. Wczoraj po raz pierwszy się bawiła, oczywiście nie przygotowanymi kocimi zabawkami tylko szeleszczącym papierkiem od cukierka, którym Duża ratowała skołatane nerwy (cukierem, nie papierem :wink: ) :oops: .

Koteńka jest tak kochana i tak piękna, że aż dech zapiera :1luvu: . Zobaczcie jak niewiele potrzeba by kot, który w schronisku był niewidzialny, schowany w smudze cienia nabrał chęci życia i pokazał jakim jest cudem. To nigdy nie przestanie mnie zadziwiać...
Panią okulistkę (leczącą Bąbla) również oczarowała 8)
Kamilko Droga, niestety i Pani okulistka i moja przyjaciółka Ilonka mają już koty (u Ilonki jest "mój" Woland), więc adopcji z tych zachwytów nie będzie :twisted: :wink:

Rana na karczku goi się pięknie i Sumga jej nie rozdrapuje, więc pewnie wkrótce strupki znikną i futerko odrośnie :ok: :ok: :ok:

Przesyłam uściski od naszej porcelanowej laleczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]