Szeregowy ma niezły apetycik - ale to dobrze bo mozna mu przemycić lekarstwa. Oczka zakropiłam nie odnosząc żadnych obrażeń.
Kociak jest jeszcze wypłoszony i niepewny, siedzi pod biurkiem albo w skiperku, ale nie panikuje. Bez większego problemu mogę go wziąć na ręce, pogłaskać, zakropić oczy.
Będę chciała pokazać go jeszcze mojemu wetowi ale spróbuję przez 2-3 dni pojechać na tabletkach żeby dać mu troszkę czasu zanim znowu zacznę go gdzieś ciągać.
Qpalki jeszcze pozostawiają wiele do zyczenia ale leczymy. Na razie sioo wzorcowo trafia do kuwety, qpa niestety, na podłogę. Być może jest kotem dwukuwetowym

, sprawdzimy to.
C@W - facet do którego Szeregowy pojedzie będzie miał z niego naprawdę pociechę. To przesympatyczny egzemplarz
Dziś lub jutro zostaną odłowione pozostałe dwa koty i trafią od razu do dr. Maciaszka, potem na krótką rekonwalescencję do mnie.
Porucznik też ma już zaklepany domek, dla Oficera ciągle szukamy.
Proszę o kciuki za powodzenie w łapance bo tam już jest okropnie dla kotów, a bardzo zależy nam na tym by złapać obydwa na raz, by któryś nie pozostał tam sam.
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!