Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:odebrałam Pieprza od Roberta i zawoże do domu. Nie ma w książeczce wklejonego tego kodu od czipa. Ale chyba oddam domowi książeczkę z informacją, o braku-może dom sam sobie kiedyś po to podjedzie, albo doślę im kod do wklejenia pocztą ( taniej niż benzyna)
Akima pisze:Puzon ma ponad 2 miesiące i trudny start w życiu. Prawa przednia lapa wskutek urazu neurologicznego jest sparaliżowana. Wogóle na niej nie staje. Podkurcza ją do kolana i szura nim ;-(. Narazie jest trochę przestraszony więc zdjęć niewiele. Czeka nas długa rehabilitacja. Narazie jest umnie ale szuka domu tymczasowego bo ja nie zapewnię mu tyle rehabilitacji ile trzeba.
queen_ink pisze:Akima pisze:Puzon ma ponad 2 miesiące i trudny start w życiu. Prawa przednia lapa wskutek urazu neurologicznego jest sparaliżowana. Wogóle na niej nie staje. Podkurcza ją do kolana i szura nim ;-(. Narazie jest trochę przestraszony więc zdjęć niewiele. Czeka nas długa rehabilitacja. Narazie jest umnie ale szuka domu tymczasowego bo ja nie zapewnię mu tyle rehabilitacji ile trzeba.
Biduś
A jak reszta?
Akima pisze:queen_ink pisze:Akima pisze:Puzon ma ponad 2 miesiące i trudny start w życiu. Prawa przednia lapa wskutek urazu neurologicznego jest sparaliżowana. Wogóle na niej nie staje. Podkurcza ją do kolana i szura nim ;-(. Narazie jest trochę przestraszony więc zdjęć niewiele. Czeka nas długa rehabilitacja. Narazie jest umnie ale szuka domu tymczasowego bo ja nie zapewnię mu tyle rehabilitacji ile trzeba.
Biduś
A jak reszta?
reszta zdrowa, piekny biało-czarny, biało-bury i grafitowy. Całkiem zsocjalizowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 158 gości