jutro objade PoloMarkety - dzis dostalam od nich zgode na powieszenie ogloszen

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:no kurczę, Oficer ma gdzieś podobno wątek a ja nie mogę go znaleźć... ktoś może wie?
Ja-Ba pisze:1. Jesli jest pewne na 100% że Szeregowy ma dom - mogę go kilka dni przetrzymać i podac mu krople do oczu.
Jeśli nie jest pewne - moge zostac zamordowana za zabranie do domu Szeregowego.![]()
![]()
2. Myśle że powinnysmy napisać co się dzisiaj stało.
-że pani Ania została napadnięta i pobita podczas dokarmiania kotów przez bandziora wydzierającego się że nienawidzi kotów
- że wspaniała konińska policja odesłała ją do diabła bo bez obdukcji lekarskiej nie przyjmie zawiadomienia o napaści
- że gdy wróciła z w/w obdukcją - zamiast przyjąć zawiadomienie - policja przesłuchała ją na okoliczność po jaką cholerę w ogóle karmiła jakieś głupie koty i czy karmiła je zgodnie z prawem i wola mieszkańców bloku.
Na razie dobranoc choć nie wiem czy któraś z nas bedzie dzisiaj normalnie spała.
delfinka pisze:Jak Pani Ania czuje się dzisiaj?
Ustalcie proszę, gdzie mieści się Wydział Postępowań Administracyjnych Policji. To musi być jednostka zwierzchnia nad komisariatem, w którym p. Anię przesłuchiwano. Prawdopodobnie odpowiednia instancja będzie dopiero w Poznaniu (w Wawie tą instancją jest Komenda Stołeczna)
Do tego wydziału napiszcie skargę na postępowanie funkcjonariuszy, informując jednocześnie kim jest bandyta i jakie ma powiązania. I nie bójcie się słowa BANDYTA.
Pomysł z prawnikiem też jest dobry, choć kosztowny.
delfinka pisze:Jak Pani Ania czuje się dzisiaj?
Ustalcie proszę, gdzie mieści się Wydział Postępowań Administracyjnych Policji. To musi być jednostka zwierzchnia nad komisariatem, w którym p. Anię przesłuchiwano. Prawdopodobnie odpowiednia instancja będzie dopiero w Poznaniu (w Wawie tą instancją jest Komenda Stołeczna)
Do tego wydziału napiszcie skargę na postępowanie funkcjonariuszy, informując jednocześnie kim jest bandyta i jakie ma powiązania. I nie bójcie się słowa BANDYTA.
Pomysł z prawnikiem też jest dobry, choć kosztowny.
Gibutkowa pisze:Teraz kancelarie tak działają że biorą procent od wygranej a jak nie wygrają to pokrywają koszty procesowe.
Ja-Ba pisze:Pani Ania fizycnie czuje się nie najgorzej, obolała mocno, gorsze naprawdę jest ciągłe przezywanie zdarzenia. Takie doświadczenia, nawet jeśli nie kończą się szpitalem czy cięzkimi uszkodzeniami, zmieniają wiele.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Kasiasemba i 345 gości