Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 7:38 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Cześć Słoneczka! :)
Jak nocka minęła?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 19, 2010 7:46 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

W moje futra diabel wstapil! :evil: Nie dosc, ze jestem strasznie zmeczona, bo dostalam wieczorem jeszcze atak paniki i nie moglam spac prawie do rana, a tu moje zaczeli od samego powrotu mojego z lekcji, walczyc o nie wiem co! Bijatyki, skoki, bieganie, przesuwanie tunelu, biegi i skoki naokolo lozka, pol kuwety na podlodze, firanka zerwana i dywan pelen siersci. Zebym to ja miala zielone pojecie co to ma byc? Wiosna????

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto paź 19, 2010 7:54 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Cześć Dorotko!
Nie wiem, co to jest, ale moje futra też szaleją.
A u nas to raczej zimę zapowiadają i to ostrą :roll: :wink:

Erin

Post » Wto paź 19, 2010 7:59 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Ale ja mam Feromone w kontakcie! Nie powinny ich uspokajac? A oni jak nakreceni i na speed.

SecretFire

Post » Wto paź 19, 2010 9:12 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

No właśnie, o co chodzi tym naszym futerkom? :roll: :wink:

Erin

Post » Wto paź 19, 2010 9:15 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Moje też szaleją i dostają ataki głupawki a ja doszłam do wniosku że mam 5-letniego szczeniaka :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto paź 19, 2010 9:19 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Napewno znowu ksiezyc miesza w tym. Akurat zamowilam ta karme u wetki. W czwartek moge odebrac. :cry:

SecretFire

Post » Wto paź 19, 2010 9:30 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Do pełni jeszcze dobry tydzień.
Sądzę, że raczej udzieliło im się twoje napięcie :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto paź 19, 2010 9:52 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Masz racje. Przeciesz ja od soboty napieta jak struna chodzilam i Lillutka najchetniej w wate bym wlozyla. No i sie przyznam, ze w niedziele krzyknelam na Emila, bo mnie wkurzyl, ze mala traktowal jak sciane z gumy.

SecretFire

Post » Wto paź 19, 2010 10:14 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Moje też wariactwa odstawiają :twisted: Szczególnie Sibel - nie wiem co ją napadło. Zaczepia wszystkich, gania jakby miała motorek w doopce :lol: Chyba im słoneczko "przygrzało", bo choć zimno to słonko świeci ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 19, 2010 11:37 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Terazniejsze wyczynki tych czteronoznych przyjaciol doslownie jeszcze nie widzialam. W jakim tempie oni to wszystko robia, to mi sie w glowie nie miesci. Niech sie wykoncza, to moze w nocy mi dadza spac. Grunt, ze nie przestaniemy ich kochac. :1luvu:

SecretFire

Post » Wto paź 19, 2010 15:05 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

O rany, jakie tu opowieści o szalonych koteczkach :D Nie widze u swoich takiego zachowania, ale też one moga być zmeczone podróżami :mrgreen:

Dorotka, o jakim ataku paniki pisałaś ? O swoim ? :roll:

Jak Lilunia złapcią, przestała wylizywać ? Mnie się tez wydaje, że to może być alergia lub na tle stresu. Ważne w tym wszystki też Dorotka Twoje spokojne nastawienie, Tak więc pracuj na sobą i jak mawia BabaJaga ommmmmmmmmm ... ommmmmmmmmmm... ommmmmmmmmmmm .... mantra znaczy :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 19, 2010 18:46 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Może przyjmijmy, że szaleństwa kotów to znak, że wiosna się zbliża? :roll: :wink: Miło by było :lol:
Moje też szaleją. Wszystkie... :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto paź 19, 2010 20:16 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Ach, szalec niech sobie szaleja, tylko Lilly niech bedzie znowu ok. Druga lapke, ta ktora juz byla w sierpniu rozlizana i zagojona, znowu sobie pieknie zaprawila... Smaruje mascia i mam nadzieje, ze jej sie to znudzi. Karma dopiero w czwartek, juz chyba pisalam.
Co odgrywali, jak gotowalam zupe z dyni, to sie w glowie nie miesci. Moja kuchnia wyglada niezle. Ale zupa super dobra.
Wiosna...taaaa, za pare miesiecy wroci po bardzo ostrej zimie...

Psiama to byl moj atak paniki. Dlugo juz nie mialam, bo myslalam, ze troche opanowalam sytuacje. Ale cos mnie znowu przerasta i nie daje mi spokoju. Zmora siada mi na dusze i dlawi. A wiecie moze same, ze w nocy, zwlaszcza jak sie jest samemu, wszystko wydaje sie gorsze, grozniejsze i nie do pokonania. (...)

Akurat z kumplem rozmawialam i dalam mu wystrzal na szukanie innego samochodu dla mnie. Moja zabka musi dostac inny kochajacy domek a ja potrzebuje taki, ktory na dystans mnie bedzie dobrze wozil. Jednak moze nie bedzie to Opel Meriva. On sie obslucha i mi za dwa dni pierwsze rezultaty poda. Ciekawe czy bank mi bedzie chcial finansowac.

SecretFire

Post » Śro paź 20, 2010 6:17 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Cześć Żabki! :)
Dorotko, ja też mam czasami takie napady lęku.
I nie wiadomo skąd się biorą. A koty szalone mocno :roll:
Też bym chciała samochodzik jakiś nieduży, bo ostatnio nie wyrabiam na zakrętach.
Trzymam kciuki za poszukiwania :ok:

Erin

[poprzednia][następna]