casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...z czego jeszcze nie będę mogła korzystać?
Z życia?
WyplujNatychmiast
![]()
![]()
Wyplułam. Prosto na monitor.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...z czego jeszcze nie będę mogła korzystać?
Z życia?
WyplujNatychmiast
![]()
![]()
casica pisze:NO! Juz nie będę marudzić, że powinnaś do tyłu i przez lewe ramię
zabers pisze:casica pisze:NO! Juz nie będę marudzić, że powinnaś do tyłu i przez lewe ramię
Fakt. Już za późno (nie da rady zebrać z ekranu ).
Idę podoczytywać (dopiero z lasu wróciliśmy)
Kociama pisze:a mi możesz walnąć?
casica pisze:Kociama pisze:a mi możesz walnąć?
Nie, jak już to przyjemne z pożytecznym bym połączyła i walnęła komuś, kogo nie lubię![]()
A siedzę jak zombie i siedze tylko dlatego, że nie chce mi się podnieść i iść do łazienki.
O! Ty mnie możesz kopnąć w zad i wygonić
casica pisze:Wytarmoszę. Kociaste juz mi rozgrzewaja łóżeczko, tylko wierna Puti, kotka - wiernotka, siedzi twardo przy mnie![]()
Jak ona to robi? Gaszę światło, układam się na lewym boku, na krawędzi poduszki z lewej strony, budzę się rano, nadal na lewym boku, a całą poduszkę zajmuje Puti, ja śpię na prawej
casica pisze:Cieszę się, a jakże, moja ukochana koteczka spycha mnie w stronę ściany. Mądralka![]()
Budzę się więc twarzą w okolicach jej pupska
casica pisze:... Puti, [...] Jak ona to robi? Gaszę światło, układam się na lewym boku, na krawędzi poduszki z lewej strony, budzę się rano, nadal na lewym boku, a całą poduszkę zajmuje Puti, ja śpię na prawej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości