Kaj się chyba dobrze czuje bo okropnie rozrabia, a nie mogę go wypuścić z klatki, żeby mu oko nie pękło.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AnielkaG pisze:Dziś złapałyśmy w tym samym miejscu kolejne dwa. Jeden ma takie oko, że ja która mam mocne nerwy i nic mnie nie rusza, wymiękam.
Pilnie poszukuję weta który jutro mógłby to oko usunąć, jak na złość wszyscy mi znani chirurdzy są poza Warszawą.
To kociak, nawet nie wiem jakiej jest płci
HELP
Może ktoś zna weta który usunąłby to oko JUTRO!!! Kociak bardzo cierpi
vega013 pisze:AnielkaG pisze:Dziś złapałyśmy w tym samym miejscu kolejne dwa. Jeden ma takie oko, że ja która mam mocne nerwy i nic mnie nie rusza, wymiękam.
Pilnie poszukuję weta który jutro mógłby to oko usunąć, jak na złość wszyscy mi znani chirurdzy są poza Warszawą.
To kociak, nawet nie wiem jakiej jest płci
HELP
Może ktoś zna weta który usunąłby to oko JUTRO!!! Kociak bardzo cierpi
Operacja załatwiona - jutro o 10:00. Będziemy u Ciebie koło 9:00. Przywieziemy klatkę i od razu zabierzemy Cię razem z kotuniem.
Niestety, nie wiem, ile to będzie kosztowało. Ceny w naszej lecznicy spokojnie mieszczą się w średniej warszawskiej.
AnielkaG pisze:Kociak zoperowany, pan doktor był bardzo miły i sprawny, co prawda mówił że kociak mały i słaby, ale nie było wyjścia. Mały płakał z bólu całą noc. Teraz jest zdecydowanie w lepszej formie, przespał cały dzień, wypił 2 strzykawki Mixolu i zjadł dwie łyżeczki gourmeta. Próbował ssać siostrę, ale kołnierz nie pozwolił.
Teraz tak wygląda
Podsumowując:
złapane tydzień temu:
1.Gerda, czarna kotka po usunięciu oczka w czwartek, jest zupełnie niewidoma, poznaje mnie po głosie i jak do niej mówię to mruczy, ładnie je, korzysta z kuwety
2.Kaj, czarny kocurek z niewidzącym jednym oczkiem do usunięcia w przyszłości, w najlepszej formie z rodzeństwa
złapane wczoraj:
3.Kocurek dziś operowany, czarny z przedłużonym włosem, jednooczny
4. Kocurek szaro- biały, długowłosy (wygląda jak rasowy norweski leśny, ale nie dał sobie zrobić zdjęcia, bo się boi), jedno oko w stanie zapalnym, raczej nie będzie na nie widział,a le zobaczymy
wszystkie dostają antybiotyk i leki przeciwbólowe plus krople do oczu, śpią na termoforkach, ładnie jedzą
Bardzo, bardzo dziękuję Vedze i Jej TŻ-towi za pomoc dziś.
vega013 pisze: Cieszymy się, że mogliśmy pomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 262 gości