PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 18:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

To ja hurtem odpowiem.
Mulesiu - dzięki! Dam znać na pewno.

AniHili współczuję. I jak tu kota leczyć :(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 18, 2010 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:To ja hurtem odpowiem.
Mulesiu - dzięki! Dam znać na pewno.

AniHili współczuję. I jak tu kota leczyć :(

Czarownika zatrudnić, albo samej wetem zostać (ja zrobiłam mu wczoraj zastrzyk bez przemocy)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon paź 18, 2010 19:04 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Biedny Mścisiek :( I tak jest dzielny. Mój Guzik tydzień by spod szafy nie wychodził, po takim przeżyciu.

Siostro Basico, może byś mnie tak powspierała, bo kurcze tracę motywację i nie trzymam się diety. Tzn nie jem węglowodanów ale chyba i tak coś robię nie tak bo już trzeci tydzień waga ani drgnie. Tez masz takie przestoje?

Siostro Prezes, melduje wykonanie zadania. Zawinąwszy mnie w wielki szalik i nadziawszy mi rękawice TŻ własnoręcznie zawiózł mnie na pocztę dzięki czemu wysłałam m.in. fanty na loterię. Poszło poleconym nr152814976. Trzy filmy i słownik PWN na trzech płytach czyli 4 fanty. Tylko tyle wyszperałam.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon paź 18, 2010 19:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Wielkie Twoje poświęcenie Siostro!!
Dziękuję!!

Oddalam się w stronę wanny, gdyż po takim dniu, jak dzisiejszy nie chce mi się kompletnie nic.

Buziaki Czarownicom!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 18, 2010 19:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

babajaga pisze:.Siostro Basico, może byś mnie tak powspierała, bo kurcze tracę motywację i nie trzymam się diety. Tzn nie jem węglowodanów ale chyba i tak coś robię nie tak bo już trzeci tydzień waga ani drgnie. Tez masz takie przestoje?

Babusiujagusiu...najlepszą motywacją jest weselisko mojej przyrodniej siostrzyczki, młodszej od mojej córy :mrgreen: jak sie nie kce wyglądać jak wieloryb, to sie uczciwie (no może prawie :mrgreen: ) Duka i marzy o tej pieknej figurze syreny Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon paź 18, 2010 19:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AniHili pisze:(...)No więc wiadomo, że to nie zęby, ale nie wiadomo co to. Pobrali (śmy) mu krew, Mścisiek narobił bydła na całą lecznicę (moja sis, która siedziała w poczekalni była czerwona jak burak), cztery osoby trzymały jednego kota, dostał zastrzyk w dupsko (Linospectin), a jutro mam zadzwonić przed wizytą i dowiedzieć się co i jak.

To tak jak z moim psiskiem. Opisałam przypadek na naszym wątku - byłam wdzięczna, ze wszelkie odwiedziny i komentarze, bo w szoku jestem. A bydła też narobił w piątek w lecznicy :roll: Całą sobotę odpoczywaliśmy po przeżyciach. Umawialiśmy się na wizytę na czwartek i pani technik powiedziała, że na szczęście jej w ten dzień nie będzie 8O
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon paź 18, 2010 19:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jozefina1970 pisze:Hm, tak się zastanawiam... mogę tutaj wkleić linka dla Etiopii? Dedykacja z płyty Radio Ethiopia. Jak nie, to uświadomcie, a póki co:
http://www.youtube.com/watch?v=tg7Fe_EcnRw

Jasne, ze mozesz :) DZIEKI JOZEFINO! :1luvu: ]

Anni, przeczytalam o Mscisku i normalnie 8O jakbym widziala skrzyzowanie Gluska z Felkiem. TO SAMO! Jak ostatnio byl do szczepienia to malo lekarza nie zjadl. Tego samego lekarza wet ktorego uwielbia i ktory na niego swietnie uspokajajaco dzialal.. najwidoczniej Felek postanowil zostac streetfighterem ;) tylko slady zebow cholera wolno schodza :evil:
Nie je? Osz to menda. Moze ogladal Top Model i stwierdzil ze ten tekst o za grubym tylku jest do niego?

Siostro Basico co to znaczy ... dukać? Bo ja nie w temacie... 8)

wrocilam umeczona okropnie, w pracy gonilam do wc bo po weekendzie z Wujkiem Sedesem w objeciach przypomnialo sie drugiej stronie ze tez ma cos do z(a)rzucenia - dobrze ze do wc mam dluga prosta, jak sie rozpedzilam to akurat dolecialam w ostatniej chwili te 200 m :)
Niech zyja dlugie korytarze w biurowcach hyphyphurra.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 18, 2010 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Jak to dobrze poczytać, że takich zwierzęcych psycholi jest więcej :wink: Teraz ręka mnie boli, tak mi przywalił :roll:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pon paź 18, 2010 19:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AniHili pisze:Jak to dobrze poczytać, że takich zwierzęcych psycholi jest więcej :wink: Teraz ręka mnie boli, tak mi przywalił :roll:

Mscisiek bo jak ja ci przywale to zobaczysz wstretna futrzasta malpo :evil: :evil: :evil:
Co za Mscisiek msciwy ja nie wiem... ;)

solangelica

Post » Pon paź 18, 2010 20:00 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

solangelica pisze:
AniHili pisze:Jak to dobrze poczytać, że takich zwierzęcych psycholi jest więcej :wink: Teraz ręka mnie boli, tak mi przywalił :roll:

Mscisiek bo jak ja ci przywale to zobaczysz wstretna futrzasta malpo :evil: :evil: :evil:

Techniczka stwierdziła, że imię adekwatne do charakteru :oops: Lepsze jaja, że jednym ze współwłaścicieli lecznicy jest mój wujek (obecnie jest poza B-stokiem, wraca jutro) - jak tylko dowie się, że Mścisław J. narobił bydła i sterroryzował lecznicę, to od razu będzie wiedział, gdzie winnego szukać :roll:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pon paź 18, 2010 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

AniHili pisze:
solangelica pisze:

Techniczka stwierdziła, że imię adekwatne do charakteru :oops: Lepsze jaja, że jednym ze współwłaścicieli lecznicy jest mój wujek (obecnie jest poza B-stokiem, wraca jutro) - jak tylko dowie się, że Mścisław J. narobił bydła i sterroryzował lecznicę, to od razu będzie wiedział, gdzie winnego szukać :roll:

Oj Mscisiek czuje w lewym stawie kolanowym ze nadchodzi twoja czarna chwila prawdy :twisted:

solangelica

Post » Pon paź 18, 2010 20:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Basica pisze:
babajaga pisze:.Siostro Basico, może byś mnie tak powspierała, bo kurcze tracę motywację i nie trzymam się diety. Tzn nie jem węglowodanów ale chyba i tak coś robię nie tak bo już trzeci tydzień waga ani drgnie. Tez masz takie przestoje?

Babusiujagusiu...najlepszą motywacją jest weselisko mojej przyrodniej siostrzyczki, młodszej od mojej córy :mrgreen: jak sie nie kce wyglądać jak wieloryb, to sie uczciwie (no może prawie :mrgreen: ) Duka i marzy o tej pieknej figurze syreny

eee to dla mnie kiepska motywacja, bo unikam jak mogę rodzinnych spędów. Kocham moją rodzinę ale pojedynczo. Nawet na groby nie chodzę wtedy kiedy wszyscy, choć tak w ogóle to chętnie odwiedzam zmarłych przodków. Muszę wymyślić coś lepszego... co by tu...? Może, żeby być zgrabniejszą niz kochanka mojego byłego męża :twisted:
A waga ci spada cały czas czy z przerwami? Masz jakieś ulubione dukanowe danie? Podziel się ze znudzoną twarogiem kobietą :roll:

Sol, dukać to znaczy stosować dietę Dukana, wykluczającą węglowodany.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon paź 18, 2010 20:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

babajaga pisze:
Basica pisze:

Babusiujagusiu...najlepszą motywacją jest weselisko mojej przyrodniej siostrzyczki, młodszej od mojej córy :mrgreen: jak sie nie kce wyglądać jak wieloryb, to sie uczciwie (no może prawie :mrgreen: ) Duka i marzy o tej pieknej figurze syreny

eee to dla mnie kiepska motywacja, bo unikam jak mogę rodzinnych spędów. Kocham moją rodzinę ale pojedynczo. Nawet na groby nie chodzę wtedy kiedy wszyscy, choć tak w ogóle to chętnie odwiedzam zmarłych przodków. Muszę wymyślić coś lepszego... co by tu...? Może, żeby być zgrabniejszą niz kochanka mojego byłego męża :twisted:
A waga ci spada cały czas czy z przerwami? Masz jakieś ulubione dukanowe danie? Podziel się ze znudzoną twarogiem kobietą :roll:

Sol, dukać to znaczy stosować dietę Dukana, wykluczającą węglowodany.

AHA. Dziekuje za informacje :) Eee twarozek jest the best ale w nadmiarze moze zanudzic a nie odchudzic :)
A moze po prostu na koty patrz i mow sobie NIE BEDE TAKA OKRAGLA I PUCHATA NIE BEDE...?

solangelica

Post » Pon paź 18, 2010 20:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon paź 18, 2010 20:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

babajaga pisze:
Basica pisze:Babusiujagusiu...najlepszą motywacją jest weselisko mojej przyrodniej siostrzyczki, młodszej od mojej córy :mrgreen: jak sie nie kce wyglądać jak wieloryb, to sie uczciwie (no może prawie :mrgreen: ) Duka i marzy o tej pieknej figurze syreny

oooo... i to jest świetna motywacja :mrgreen:

ja za serkiem raczej nie przepadamale kombinuję różne dodatki, które w niewielkich ilościach można używać..n.p. do twarożku trę rzodkiewkę i wkrajam kilka listków szczypiorku...albo dodaje słodzik i jem na słodko, najczęściej jem indyczynę przygotowaną na rózne sposoby, dziś zrobiłam roladki z indyka z chudą szynką pieczone na rożnie (w kombiwarze), lubię mielone z indyka, przyprawiam je coraz innymi ziołami i już inaczej smakują, robię czasami indyczka w sosie słodko-kwaśnym, robię marynatę z sosu sojowego, octu balsamicznego, słodzika i odrobiny pasty pomidorowej...wychodzi soczysty i normalnie pyszny...a na śniadania często piekę jajka faszerowane (robię takie w skorupce, tylko bez dodatku masła...też wychodza niezłe)... SMACZNEGO i trzymaj się, a suwak będzie sam sie przesuwał :ok:

liczę też na jakieś ciekawe sprawdzone przepisy :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

[poprzednia][następna]