poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon paź 18, 2010 13:17 poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Zadzwoniła dziś do nas moja wet-jej klientka szuka kici gotowej do adopcji-3,max 4 miesięcznej.
Dziś będę chyba wiedziała coś więcej na temat warunków w tym domku.
Mającym taką kicię prześlę kontakt do pani.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 18, 2010 13:24 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

U mnie jest takie cudeńko :D http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z234325965

tyle, ze my znad morza :/ ale spróbujemy zorganizować transport w razie potrzeby :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon paź 18, 2010 13:26 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Może taka kicia? Niestety musi znaleźć domek,bo Pani,która chciała się nią zaopiekować ma już koty-koty rezydenci i niestety nie akceptują malej
Obrazek
Obrazek

Lucky ma ok 4 miesięcy,korzysta z kuwetki
Obrazek

kinga_kinga7

Od: Czw sty 14, 2010 13:43

Post » Pon paź 18, 2010 13:32 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Proponuję piękną modelkę.Transport bez problemu.Problem natomiast jest taki,że zdjęcia się nie otwierają :cry:
viewtopic.php?f=13&t=116997
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 18, 2010 13:51 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Zapraszam do naszej Blusi:
viewtopic.php?f=13&t=117782

Obrazek

Bluśka już całkiem zdrowa, w środę będzie szczepiona, ma w tej chwili ok 10 tyg.

Kotka jest w Łodzi
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon paź 18, 2010 13:52 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

kinga_kinga7 pisze:Może taka kicia? Niestety musi znaleźć domek,bo Pani,która chciała się nią zaopiekować ma już koty-koty rezydenci i niestety nie akceptują malej
Obrazek
Obrazek

Cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Emilka 77

Od: Nie wrz 26, 2010 18:53

Post » Pon paź 18, 2010 14:07 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Ja mam trzy dziewczynki, siostrzyczki, ok. czteromiesięczne: Molly, Nahla i Chantelle:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zdjęcia sprzed miesiąca, ale nie mam aktualnych :oops:
Zapraszamy do nas celem zapoznania!
Ostatnio edytowano Pon paź 18, 2010 16:17 przez Efcia1, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon paź 18, 2010 16:10 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

A ja mam trzy 4-miesięczne dziewczynki (foty sprzed miesiąca :oops: ), które opisuję w wątku viewtopic.php?f=13&t=93375&start=450
Wklejam cytat z tego wątku.

Kaprys2004 pisze:Moje maluszki najcudniejsze.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzieciaki przyjechały do mnie pod koniec maja. Zostały znalezione pod siedzeniem samochodu, który jechał z Lublina do Warszawy (stąd imiona na literę "L"). W połowie drogi pewnie zgłodniały, zbudziły się i zaczęły się kręcić i popiskiwać.. A mamci już nie było przy nich..
Kierowca był przyzwoitym człowiekiem, bo zamiast "ułatwić" sobie życie wystawieniem trzytygodniowych maluszków na łąkę, poprosił żonę o znalezienie domu w Warszawie, a wieczorem dostarczyli małe do tego domu.

Kiedy kociątka do mnie trafiły, nie umiały jeszcze dobrze chodzić, łapki im się trzęsły, nie umiały samodzielnie jeść i załatwiać się. Wszystko przyszło z czasem, choć nie samo :D
Teraz to są przecudowne koty i z urody i z charakteru, rozmruczane, spokojne, czyste, wesołe, radosne, uwielbiające człowieka.. o czym niżej :D Jak mają takie nie być, jeżeli to właśnie człowiek dał im drugie życie, miłość, ciepło, dostatek, spokój.. jeżeli bez niego by zginęły..

Każdy kto będzie chciał mieć jedno z nich za towarzysza życia, zyska więcej niż się spodziewa..

Foty starsze

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Foty najnowsze

Obrazek Obrazek

Tak właśnie reagujemy na widok człowieka: mruczymy, rozciągamy się, pokazujemy jak kochamy.. Dla tej czwóreczki, wychowanej od maleńka przez człowieka, to właśnie człowiek jest najlepszym wynalazkiem na świecie :D
Nie wiem czy miałam do tej pory aż tak proludzkie koty jak te, choć moje wszystkie (no prawie :wink: , Funia i Jaś pozostali u mnie i tylko nas straszą :lol: ) były zawsze do bólu przeurocze, przemiłe i najcudowniejsze pod słońcem..
Obrazek

I poszczególne kociątka, choć nie wszystkie miały dużo cierpliwości do pozowania :wink: :

Lusia

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ludka

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Lucynka (ma kreseczkę przy lewym oczku) - trafi niedługo "na próbę" do domku z dzieckiem..

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Lucjan (ma kreseczkę przy prawym oczku)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 18, 2010 16:22 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

A może przepiękna Bimbolka z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=117915&p=6538974&hilit=Bimbola#p6538974
Paluszek

Post » Pon paź 18, 2010 16:48 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 18, 2010 16:58 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

kinga_kinga7 pisze:Może taka kicia? Niestety musi znaleźć domek,bo Pani,która chciała się nią zaopiekować ma już koty-koty rezydenci i niestety nie akceptują malej
Obrazek
Obrazek

A to nie jest kocurek? Bo mi na tym drugim zdjęciu jakoś "jajkowo" wygląda :roll: :wink:

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Pon paź 18, 2010 16:59 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Obrazek
Obrazek

A czy to aby na pewno kotka? Bo tam pod ogonkiem jakby... :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon paź 18, 2010 17:01 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Zofia&Sasza pisze:A czy to aby na pewno kotka? Bo tam pod ogonkiem jakby... :wink:

O widzę,że nie tylko mi :wink:

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Pon paź 18, 2010 17:07 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

Emilka 77 pisze:
Obrazek
Obrazek

Cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ewidentnie kocurek :ryk:

Dzięki-przekażę Pani zdjęcia i w razie czego jak pani się będzie zgłaszała z pytaniami to będę się kontaktować :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon paź 18, 2010 18:08 Re: poszukiwana MŁODA KOTKA celem adopcji-maść obojętna-WAWA

właśnie dostałam maila,że pani już wybrała jakąś koteczkę z ogłoszenia.

smarti