..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

kinga_kinga7 pisze:Może taka kicia? Niestety musi znaleźć domek,bo Pani,która chciała się nią zaopiekować ma już koty-koty rezydenci i niestety nie akceptują malej
Lucky ma ok 4 miesięcy,korzysta z kuwetki

Kaprys2004 pisze:Moje maluszki najcudniejsze..![]()
![]()
![]()
![]()
Dzieciaki przyjechały do mnie pod koniec maja. Zostały znalezione pod siedzeniem samochodu, który jechał z Lublina do Warszawy (stąd imiona na literę "L"). W połowie drogi pewnie zgłodniały, zbudziły się i zaczęły się kręcić i popiskiwać.. A mamci już nie było przy nich..
Kierowca był przyzwoitym człowiekiem, bo zamiast "ułatwić" sobie życie wystawieniem trzytygodniowych maluszków na łąkę, poprosił żonę o znalezienie domu w Warszawie, a wieczorem dostarczyli małe do tego domu.
Kiedy kociątka do mnie trafiły, nie umiały jeszcze dobrze chodzić, łapki im się trzęsły, nie umiały samodzielnie jeść i załatwiać się. Wszystko przyszło z czasem, choć nie samo![]()
Teraz to są przecudowne koty i z urody i z charakteru, rozmruczane, spokojne, czyste, wesołe, radosne, uwielbiające człowieka.. o czym niżejJak mają takie nie być, jeżeli to właśnie człowiek dał im drugie życie, miłość, ciepło, dostatek, spokój.. jeżeli bez niego by zginęły..
Każdy kto będzie chciał mieć jedno z nich za towarzysza życia, zyska więcej niż się spodziewa..
Foty starsze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Foty najnowsze![]()
![]()
Tak właśnie reagujemy na widok człowieka: mruczymy, rozciągamy się, pokazujemy jak kochamy.. Dla tej czwóreczki, wychowanej od maleńka przez człowieka, to właśnie człowiek jest najlepszym wynalazkiem na świecie![]()
Nie wiem czy miałam do tej pory aż tak proludzkie koty jak te, choć moje wszystkie (no prawie, Funia i Jaś pozostali u mnie i tylko nas straszą
) były zawsze do bólu przeurocze, przemiłe i najcudowniejsze pod słońcem..
I poszczególne kociątka, choć nie wszystkie miały dużo cierpliwości do pozowania:
Lusia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ludka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lucynka (ma kreseczkę przy lewym oczku) - trafi niedługo "na próbę" do domku z dzieckiem..![]()
![]()
![]()
Lucjan (ma kreseczkę przy prawym oczku)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kinga_kinga7 pisze:Może taka kicia? Niestety musi znaleźć domek,bo Pani,która chciała się nią zaopiekować ma już koty-koty rezydenci i niestety nie akceptują malej
Zofia&Sasza pisze:A czy to aby na pewno kotka? Bo tam pod ogonkiem jakby...
Emilka 77 pisze:kinga_kinga7 pisze:Może taka kicia? Niestety musi znaleźć domek,bo Pani,która chciała się nią zaopiekować ma już koty-koty rezydenci i niestety nie akceptują malej
Cudo![]()
![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości