Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Zapraszam chętnych na "Przetworowyę bazarekviewtopic.php?f=20&t=118677
Przetwory owocowe
Przetwory warzywne
Alienor pisze:Iweto, jesteś wielka - bazarek przetworowy jest superTylko może kiedyś porobisz mniejsze zestawy? Bo tam 50% rzeczy, których jeść nie mogę w zestawie a na resztę mam okropną ochotę - zresztą nie ja jedna...
terenia1 pisze:DYŻURY NA TYDZIEŃ W KOCIEJ CHATCE od 18.10-24.10.
uaktualniony dzięki wszystkim![]()
18.10. pon. rano Gosia wieczór hidi
19.10. wtorek rano Monika wieczór hidi
20.10.środa rano Mara S wieczór Teresa
21.10.czwartek Gosia wieczór Mara
22.10.piatek rano Gosia wieczór Alienor
23.10.sobota rano Martyna wieczór Beatka
24.10 niedziela rano Dorotka wieczór Mara
Zgodnie z deklaracjami dospisałam na dyżur środa rano Marę, i na czwartek rano Gosię. Dziewczyny potwierdźcie, że Wam to pasuje.
W kociarni został powieszony kalendarz więc można się wpisywać już na następny tydzień
Filomen pisze:dalszy ciąg leczenia - zabijecie mnie ale trudno - Piotrek był u weta z kotami
Hator ma dostawać Unidox 1/2 tabletki plus probiotyk osłonowo, bo rzęzi jej w drogach oddechowych, dziś dostała więc od jutra. Postaram się załatwić to z Basią, żeby jej podawała. Plus Orydermyl do uszu.
Kotka z oczkiem - niech będzie Czandra - jedno oko jest zarośnięte po kocim katarze ale na drugie kotka widzi. Nie ma stanu zapalnego, zabieg nacięcia rogówki moze być obarczony ryzykiem uszkodzenia lub wypłynięcia gałki ocznej. Teraz jest to problem estetyczny nie medyczny, proponuję nic z tym nie robić, po co ryzykować.
Kotke można zaszczepić.
Aha bardzo uprzejmie proszę kotki nie puszczać wolno na razie - bo Nimfa sieje grzybem i nie chciałabym żeby Czandra sie zaraziła.
gosiakot pisze:Filomen pisze:dalszy ciąg leczenia - zabijecie mnie ale trudno - Piotrek był u weta z kotami
Hator ma dostawać Unidox 1/2 tabletki plus probiotyk osłonowo, bo rzęzi jej w drogach oddechowych, dziś dostała więc od jutra. Postaram się załatwić to z Basią, żeby jej podawała. Plus Orydermyl do uszu.
Kotka z oczkiem - niech będzie Czandra - jedno oko jest zarośnięte po kocim katarze ale na drugie kotka widzi. Nie ma stanu zapalnego, zabieg nacięcia rogówki moze być obarczony ryzykiem uszkodzenia lub wypłynięcia gałki ocznej. Teraz jest to problem estetyczny nie medyczny, proponuję nic z tym nie robić, po co ryzykować.
Kotke można zaszczepić.
Aha bardzo uprzejmie proszę kotki nie puszczać wolno na razie - bo Nimfa sieje grzybem i nie chciałabym żeby Czandra sie zaraziła.
Halo , gdzie tu najbliżej szkolą w zakresie drobnych zabiegów weterynaryjnych ? bo ja BARDZO potrzebuję takiego szkolenia jako osoba pozbawiona całkowicie tego rodzaju talentów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą, Szymkowa i 72 gości