K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 10:49 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

A propo widzicie jakie tłumy kociochatkowe przyszły poznać Holendrów :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon paź 18, 2010 10:57 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

Iweta pisze:Zapraszam chętnych na "Przetworowyę bazarek :wink: viewtopic.php?f=20&t=118677

Przetwory owocowe
Obrazek

Przetwory warzywne Obrazek

Iwona wielki szacun jak mówią młodziarze :ok: :ok: :ok:
Nie dość że robisz przetwory to jeszcze tak pięknie (pracochłonnie) opisałaś produkty :ok:
Jesteś wielka :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :1luvu: :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon paź 18, 2010 12:14 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Iweto, jesteś wielka - bazarek przetworowy jest super :1luvu: Tylko może kiedyś porobisz mniejsze zestawy? Bo tam 50% rzeczy, których jeść nie mogę w zestawie a na resztę mam okropną ochotę - zresztą nie ja jedna...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 18, 2010 12:59 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Alienor pisze:Iweto, jesteś wielka - bazarek przetworowy jest super :1luvu: Tylko może kiedyś porobisz mniejsze zestawy? Bo tam 50% rzeczy, których jeść nie mogę w zestawie a na resztę mam okropną ochotę - zresztą nie ja jedna...

A skąd ja bedę wiedziała, które mozesz jeść :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon paź 18, 2010 13:20 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Każdy bez truskawki? Zresztą jak będzie mniejszy pakiet to w razie czego kupię całość a te co nie mogę przekażę na następny lub dam jako prezenty - obdarowani pewnie by mnie po piętach za to całowali :wink:
Zresztą nie ja jedna pytałam o mniejsze zestawy - pewnie inni albo jak ja czegoś nie mogą, albo też mają małe mieszkania bez spiżarki 8)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 18, 2010 13:49 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Dorota Wojciechowska pisze:A propo widzicie jakie tłumy kociochatkowe przyszły poznać Holendrów :mrgreen:
Obrazek

Oj , nie popisaliśmy się :oops: :oops: :oops: - może gdyby w przyszłości taka wizyta się powtórzyła, to jednak się umówimy żeby jakieś konkretne osoby przyszły na spotkanie -a tak, to każdy myślał chyba że inni dopiszą...W moim przypadku zadecydował pech z ostatniej praktycznie chwili - i nie przyszłam choć bardzo chciałam.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon paź 18, 2010 14:16 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

ja ciągle w terenie a domownicy co.... Obrazek wylegują się smacznie :D
Alf i Sheba pozdrawiają Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon paź 18, 2010 14:35 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

terenia1 pisze:DYŻURY NA TYDZIEŃ W KOCIEJ CHATCE od 18.10-24.10. :(
uaktualniony dzięki wszystkim :D
18.10. pon. rano Gosia wieczór hidi
19.10. wtorek rano Monika wieczór hidi
20.10.środa rano Mara S wieczór Teresa
21.10.czwartek Gosia wieczór Mara
22.10.piatek rano Gosia wieczór Alienor
23.10.sobota rano Martyna wieczór Beatka
24.10 niedziela rano Dorotka wieczór Mara
Zgodnie z deklaracjami dospisałam na dyżur środa rano Marę, i na czwartek rano Gosię. Dziewczyny potwierdźcie, że Wam to pasuje.
W kociarni został powieszony kalendarz więc można się wpisywać już na następny tydzień :D

Tereniu - potwierdzam dyżur czwartek i piątek

gosiakot

Post » Pon paź 18, 2010 14:48 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

dalszy ciąg leczenia - zabijecie mnie ale trudno - Piotrek był u weta z kotami

Hator ma dostawać Unidox 1/2 tabletki plus probiotyk osłonowo, bo rzęzi jej w drogach oddechowych, dziś dostała więc od jutra. Postaram się załatwić to z Basią, żeby jej podawała. Plus Orydermyl do uszu.

Kotka z oczkiem - niech będzie Czandra - jedno oko jest zarośnięte po kocim katarze ale na drugie kotka widzi. Nie ma stanu zapalnego, zabieg nacięcia rogówki moze być obarczony ryzykiem uszkodzenia lub wypłynięcia gałki ocznej. Teraz jest to problem estetyczny nie medyczny, proponuję nic z tym nie robić, po co ryzykować.
Kotke można zaszczepić.

Aha bardzo uprzejmie proszę kotki nie puszczać wolno na razie - bo Nimfa sieje grzybem i nie chciałabym żeby Czandra sie zaraziła.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon paź 18, 2010 16:02 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Filomen pisze:dalszy ciąg leczenia - zabijecie mnie ale trudno - Piotrek był u weta z kotami

Hator ma dostawać Unidox 1/2 tabletki plus probiotyk osłonowo, bo rzęzi jej w drogach oddechowych, dziś dostała więc od jutra. Postaram się załatwić to z Basią, żeby jej podawała. Plus Orydermyl do uszu.

Kotka z oczkiem - niech będzie Czandra - jedno oko jest zarośnięte po kocim katarze ale na drugie kotka widzi. Nie ma stanu zapalnego, zabieg nacięcia rogówki moze być obarczony ryzykiem uszkodzenia lub wypłynięcia gałki ocznej. Teraz jest to problem estetyczny nie medyczny, proponuję nic z tym nie robić, po co ryzykować.
Kotke można zaszczepić.

Aha bardzo uprzejmie proszę kotki nie puszczać wolno na razie - bo Nimfa sieje grzybem i nie chciałabym żeby Czandra sie zaraziła.

Halo , gdzie tu najbliżej szkolą w zakresie drobnych zabiegów weterynaryjnych ? bo ja BARDZO potrzebuję takiego szkolenia jako osoba pozbawiona całkowicie tego rodzaju talentów :|

gosiakot

Post » Pon paź 18, 2010 16:05 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

gosiakot pisze:
Filomen pisze:dalszy ciąg leczenia - zabijecie mnie ale trudno - Piotrek był u weta z kotami

Kotke można zaszczepić.

Halo , gdzie tu najbliżej szkolą w zakresie drobnych zabiegów weterynaryjnych ? bo ja BARDZO potrzebuję takiego szkolenia jako osoba pozbawiona całkowicie tego rodzaju talentów :|

Gosiu umówimy się to podszkolę - praktyka czyni mistrza, damy radę :ok:

Filomen

Post » Pon paź 18, 2010 16:06 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Basia ma w takim razie do obrobienia Froda oraz Hator.

a reszta zostaje bez zmian.

Filomen

Post » Pon paź 18, 2010 16:29 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Hator dostaje pół tabletki co ile czasu? I Ile tego probiotyku? Co ile Basia ma przychodzić?
Znaczy ta Czandra moglaby mieć to zarośnięte oko przecięte ale dla jej zdrowia niczego to nie zmieni a może spowodować wypłynięcie tej niewidzącej gałki?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon paź 18, 2010 16:40 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Mini :D
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon paź 18, 2010 16:58 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Dzisiaj odeszła Kinia, mój mały kochany zajączek, który postanowił mnie opuścić :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

[poprzednia][następna]