tak wczoraj za nia patrzałam, ze mało nie wjechałam w stado małych dziczków. Właśnie przechodziły szlak rowerowy. Wkurzaja mnie te dziki. Zjadaja nam jedzenie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Monika74 jeśli tu zagladasz, proszę napisz co u Julci?
iza71koty pisze:Eryko co tam u Was i maleństwa? Wszystko dobrze? Jesli trzeba paste na odrobaczenie to pisz. Podejdę do Weta.
iza71koty pisze:Kochani. Zbieramy na styropian i kolejne budki.Nie wiem ile zostało folii. Tasmy nie ma. Kołków nie ma. Kleju nie ma. Styropianu też nie ma. Orientacyjny koszt wyprodukowanie 6 podwójnych ciepłych sypialni, to tak jak poprzednio około 300 zł. Prosimy o Pomoc.
Kochani dotarły do nas nastepujace wpłaty na wyzej wymieniony cel
JOANNAM - 100 zł![]()
Taizu - 50 zł
ALICJA Borgelt - 50 zł
Serum - 100 zł![]()
Razem 300 zł![]()
![]()
Nadal Gorąco zachęcamy do Pomocy.
Przypomnę. Zbieramy srodki na wyprodukowanie porzadnych kocich sypialni. Byc moze beda to same dwójki, być moze zrobimy tym razem też jedynki. Tak czy inaczej mamy czas do konca przyszłego tygodnia. Im więcej środków, tym więcej kocich schronień. Ciepłych, solidnych, takich juz na długie lata.
ALICJA Borgelt pisze::evil: takich historii nie znoszę, a ta karmicielka dziwnie zaczyna postrzegać rzeczywistość![]()
szkoda kotkai innych , które mogą podzielić jego los...
wiora pisze:dziekuje za kciuki![]()
droga byla dluga plus turbulencje plus nie fajne ladowanie ale wkoncu jestem z Niunia na kolanach
Afatima pisze:Melduję spod koca, że przelałam parę groszy na budki
Spod koca, bo mi temperatura wróciła i z nią walczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, Tundra i 85 gości