Na te krowie placki najlepszy byłby intestinal,
ale nie wiem jak stoimy finansowo, bo i o testy trzeba zapytać.
A co do zdjęć, to nie na darmo mówią, że szewc bez butów chodzi.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:O rany bosko to brzmiHerbatnik z posypką
ewung pisze:KaleidoStar mam prośbę o podesłanie jeśli masz jakiegoś domowego zdjęcia Herbatnika albo kilku - trzeba ruszyć z ogłoszeniami a fajnie będzie jak damy domową fotkę
Szkoda że z domkiem nie wyszło
ewung pisze:Allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=1281031369
Fanszeta pisze:Przepraszam za OT, ale od wczoraj nie mogę o niczym innym myśleć. Dzwoniła do mnie pani, która dokarmia koty we Wrzeszczu. Skatowano tam kotkę wychowującą 3 kociąt. Chciałam jechać już wczoraj, ale podobno po południu działa tam stróż z psem i nie wpuszcza na teren. "Sprzedałam" sprawę A.M. (akurat mogła przed południem, dzięki Bogu) i podobno kotka już została złapana. Został 1 kociak, drugi został rozjechany, trzeci przepadł. Jeśli kotka nadaje się do uratowania, trzeba będzie założyć jej własny wątek i zbierać kasę na leczenie. Dla kociaka (też złapany) jest już DT. EOT
możesz go potrzymać 3 dni wyłącznie na gotowanych kurzych cycach, w przypadku mojego zbója się sprawdzało. Zanim go na dobre dostałem długo dostawał antybiotyki i regulacja kiszek trwała tygodniami (jak dostaje w tabletkach to dawaj mu lakcid albo coś w tym guście).KaleidoStar pisze:[...] Przechodzimy tylko na suche jedzenie, żeby uspokoić żoładek, bo za często na rzadko robi. To sugestia pani doktor. Prawdopodobnie to od robaków, ale póki co tylko suche [...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Google [Bot], kasiek1510 i 84 gości