Avian pisze:MartaK pisze:Swoją drogą, nie chcę być marudą, ale czemu w takim dużym mieście wybierana jest tylko jedna lecznica współpracująca?![]()
Zapytam - i przekażę postulaty
Nie ma to jak dobra, forumowa wtyczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:MartaK pisze:Swoją drogą, nie chcę być marudą, ale czemu w takim dużym mieście wybierana jest tylko jedna lecznica współpracująca?![]()
Zapytam - i przekażę postulaty
KMagda pisze:A potrzebna jest osoba do wykładania karmy czy do zasponsorowania?
anna57 pisze:Mam do oddania transporter, tylko trzeba by do mnie po niego podjechać.Adres podam na pw.
Mieszkam na Piątkowie
kasia_5000 pisze:anna57 pisze:Mam do oddania transporter, tylko trzeba by do mnie po niego podjechać.Adres podam na pw.
Mieszkam na Piątkowie
Dzisiaj odebrałam transporter. Bardzo dziękujemy!!!
Jarka pisze:Ile karmy potrzeba na 1 dzień?
KMagda pisze:No, z kasą u mnie ostatnio straszna bida, więc w ten sposób niestety nie pomogęale jeśli będzie trzeba to mogę podjeżdżać w jakiś dzień lub dwa i rozkładać jedzenie.
KMagda pisze:Ale tak się zastanawiam, że może, jeśli już będzie wyznaczone przez kolej miejsce karmienia, warto znaleźć jakiegoś przyjaznego kotom kolejarza czy jakiegoś innego pracownika z dworca, zostawić mu karmę i tylko raz na jakiś czas sprawdzać czy wszystko jest w porządku z kotami? tak sobie tylko głośno myślę..
anna57 pisze:kasia_5000 pisze:anna57 pisze:Mam do oddania transporter, tylko trzeba by do mnie po niego podjechać.Adres podam na pw.
Mieszkam na Piątkowie
Dzisiaj odebrałam transporter. Bardzo dziękujemy!!!
Niech służy kotom![]()
Powodzenia
MartaK pisze:KMagda pisze:No, z kasą u mnie ostatnio straszna bida, więc w ten sposób niestety nie pomogęale jeśli będzie trzeba to mogę podjeżdżać w jakiś dzień lub dwa i rozkładać jedzenie.
Magdo, super! To będzie wielka pomoc! Jak tylko zorganizuję jakąś karmę, ustalimy między sobą dni i sposób rozdziału jedzenia, ok? Tu apel do sponsorów - liczy się każda pucha podarowana dla dworcowych kotów!
KMagda pisze:
Jak najbardziej podtrzymuję swoją propozycję i tylko mam pytanie - o jakiej porze ma być rozkładane jedzenie? może uda mi się namówić znajomych, którzy pracują w centrum..
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Nul i 677 gości