Ja niestety termoforu nie mam

A mleka sa dobre Baephara - latwo sie je robi.
Duza puszka kosztuje troszke ponad 30 zl. ale przy dwojce starczy na dlugo, bo robisz tyle ile akurat potrzebujesz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malgorzata pisze:Katy pisze:Malgorzato, kotka jest dzika. Ma jutro być sterylizowana i wypuszczona, nie mogą jej trzymać bo za chwilę mają kolejne do sterylki. Dlatego muszą ją wypuścić.
No to co, ze jest dzika, skoro pozwolono jej urodzic, chyba mozna podjac probe znalezienia jej mozliwosci wykarmienia tych dzieci...
Malgorzata pisze:Katy pisze:Malgorzato, kotka jest dzika. Ma jutro być sterylizowana i wypuszczona, nie mogą jej trzymać bo za chwilę mają kolejne do sterylki. Dlatego muszą ją wypuścić.
No to co, ze jest dzika, skoro pozwolono jej urodzic, chyba mozna podjac probe znalezienia jej mozliwosci wykarmienia tych dzieci...
kochatka pisze:Malgorzata pisze:Katy pisze:Malgorzato, kotka jest dzika. Ma jutro być sterylizowana i wypuszczona, nie mogą jej trzymać bo za chwilę mają kolejne do sterylki. Dlatego muszą ją wypuścić.
Małgorzata, znalezienie domu kociakom i mamusi wcale nie jest takie łatwe
Katy pisze:Oki, kto ma pożyczyć termofor?
A w międzyczasie będę szukała karmiącej kotki.
Jakie mleko mam kupić? A może ktoś ma do oddania mleko dla kociąt?
LimkuLimLim pisze:Katy ja mam mleczko Kitty - milk beaphar
Malgorzata pisze:Ale Beata, Mysza, Anusia - moze one moglyby pogadac? Czy tak, bez dania paru dni szansy, mozna robic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 59 gości