Ursusia - w SWOIM domku!!!! <3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 17, 2010 11:29 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Witamy :D
Ursusia,wyspana,najedzona,robaków nie było 8O Lub jestem slepa :wink: Zaszczepie w środe.
ObrazekObrazek

Emilka 77

Od: Nie wrz 26, 2010 18:53

Post » Nie paź 17, 2010 14:41 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Witam!
Strasznie się cieszę, że z kotem wszystko ok!!
Byłam pewna,że to domowy sierściuszek!!

A propos ewentualnej ciąży to wszystko jest możliwe bo na kolorowej kilka dzikusków
się kręci ale ona raczej od nich stroniła.

Beata_85

Od: Pt paź 15, 2010 8:52

Post » Nie paź 17, 2010 20:15 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Dziewczyny ona jest jeszcze młodziutka.Wet powiedział,że max 6 mieś.To chyba na to jeszcze za młoda.Poza tym jak Ktoś pisał żyła tam w stresie,w chłodzię,myslała raczej o jedzeniu a nie uciechach. :wink:
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Nie paź 17, 2010 20:35 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Emilka 77 pisze:żyła tam w stresie,w chłodzię,myslała raczej o jedzeniu a nie uciechach. :wink:

Tylko ludzie myślą o tym w kategorii uiciech. Zwierzęta kierują się tylko instynktem. "Seks" dla kotki wiąże się z bólem, nie przyjemością. Ta kotka jest bardzo młoda. Wątpię, aby była w ciąży. Ale nie da się tego wykluczyć.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie paź 17, 2010 21:11 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

mam nadzieje, ze kicia ma sie swietnie!:)
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie paź 17, 2010 22:18 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Kicia ma się świetnie.Dużo je :D Tak ja by jutro jedzenia miało nie być.Najbardziej jej smakuję miesko z kurczaka lub parówki cielece,ale w nocy też zjadła miseczke suchej karmy.Nie wiem dla czego ale nasikała dziś mi na kanapie,tylko raz zrobiła nie do kuwety.Drapałam ją za uszkiem ona mruczała i zaczeła sikac. :evil: Już tak nie gryzą się z moją kotą i to mnie cieszy,bo nie musze rozdzielać po osobnych pokojach.Dziś w dzień spały Ursusia na kanapie zasikanej a Emila na dywanie.Może za takie posikiwanie jam wyrzucili :?:
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Nie paź 17, 2010 22:33 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

byc moze!

trzeba będzie ją zbadać pod tym kątem...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Nie paź 17, 2010 22:34 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

kurczę, ale dziwne że podczas miziania...
może ona tak ze strachu??
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Nie paź 17, 2010 22:36 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Może rujka się zaczyna, kiedy poczuła się bezpiecznie. Moja koteczka w rui też posikiwała po kanapach, po sterylce wszystko wróciło do normy.
Poobserwuj ją i jeśli te podejrzenia się sprawdzą trzeba jej podać proverę na wygaszenie rui przed zabiegiem. Ale może to być i z powodu nowego miejsca i nowego kota w pobliżu.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie paź 17, 2010 22:37 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

moja koteczka - Dusia, w pełni zdrowa pod kątem siuśkowym, przebadana od a do z, ma tak, że jak siedzi u mamy na kolanach, jest bardzo bardzo miziana, tak jakby z euforii zdarza jej się lekko popuscic. Jest to pare kropelek, tyle ze mokre.
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Nie paź 17, 2010 22:38 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Satoru pisze:byc moze!

trzeba będzie ją zbadać pod tym kątem...

A jakie to ma być badanie?Może głupio pytam się ale naprawde nie wiem.Moja była kocica Marfa która odeszła też potrafiła nasikać,ale ona to robiła po złości :evil: Najczęsciej mojemu TZ do buta.
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Nie paź 17, 2010 22:40 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie paź 17, 2010 22:41 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

zacznij od najzwyklejszego badania moczu - moze sie okazac ze ma krysztaly.
Moja śp Nutka od kryształów potrafiła się zlać.
Całe szczęście były to struwity, a więc odpowiednia karma pokonała je!

w kwestii dalszych badań doradzi Wam weterynarz:)

Gdzie się leczycie??
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Nie paź 17, 2010 22:43 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

qlenka pisze:kurczę, ale dziwne że podczas miziania...
może ona tak ze strachu??

Stres może mieć,jest u mnie drugi dzień.Ale chyba nie strach,nie trzymałam ją siła gdyby bała sie to by uciekła-leżała przy mnie,mruczała i zaczeła sikac patrząc mi w oczy :evil: Nie było to pare kropelek tylko narmalnie wysikała się.
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Nie paź 17, 2010 22:45 Re: Ursusia - zdrowa, w DT, szuka Domku Stałego! :D

Satoru pisze:zacznij od najzwyklejszego badania moczu - moze sie okazac ze ma krysztaly.
Moja śp Nutka od kryształów potrafiła się zlać.
Całe szczęście były to struwity, a więc odpowiednia karma pokonała je!

w kwestii dalszych badań doradzi Wam weterynarz:)

Gdzie się leczycie??

Byłam z nią na Wyszogrodzkiej,bo blisko.
ObrazekObrazek

Emilka 77

[poprzednia][następna]