Marcelibu pisze:Kaśka pisze, że swoje koty kocha???!
Nemożlywe...

SWOJE kocham. Nie kocham tylko
TWOJEGO olewacza. Zgadnij za co
Wróciłam z eskapady butoposzukiwawczo-kinowej.
Kupiłam kupiłam kupiłam kupiłam

I film fajny obejrzałam ("Wyśnione miłości". Jeśli ktoś lubi młode kino francuskie, to polecam. Bo ja to lubię chyba wszystko co francuskie

,
a przynajmniej większość: sam język, kosmetyki, ubrania, jedzenie, wino, muzykę, kino, literaturę...).
Rozmawiałam z Panią od Totki. Do jej piwnicy najprawdopodobniej ktoś podrzucił młodego domowego kota. Kot siedzi pod blokiem, miauczy i prosi o jedzenie. Dotykać się nie da, ale to pewnie ze strachu. Pani Ela ma się zorientować, czy rokuje ma oswojenie/jest oswojony (tylko się boi) - jeżeli okaże się, że tak, to kot wyląduje u niej na DT. Trochę obawiam się reakcji Totuni, bo pewnie zdążyła już przyzwyczaić się do bycia rozpieszczaną jedynaczką

, ale trudno, niech nie narzeka, w razie czego przypomnę jej, że u mnie kotecków jest trochę więcej i jakoś żyją
Aha. Kot jest krówką. Coś mam ostatnio
szczęście do powyrzucanych z domów krów

Tyle, że tego 'mojego' spod śmietnika nie ma już chyba trzeci dzień. Cholera, boję się, że coś mogło mu się stać na tej parszywej wolności, jeśli faktycznie został wywalony z domu

A może tylko szczęśliwie przestali go wypuszczać

...?
Dobranoc.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]