magdaradek pisze:no wreszcie jakaś stagnacja u Was![]()
cieszę sie i oby tak dalej
O, to, to, to samo chciałam rzec
Zelda nie kaszlnęła aniras przez dwa dni. Staram się nie zapeszyć. Dostaje tylko Furosemid. Przestraszyła się Leona?
Moderator: Estraven
magdaradek pisze:no wreszcie jakaś stagnacja u Was![]()
cieszę sie i oby tak dalej
Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał
Dulencja pisze:Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał
Halinka była absolutnie grzecznym kotkiem

Gibutkowa pisze:Dulencja pisze:Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał
Halinka była absolutnie grzecznym kotkiem
Tak się jeszcze zastanawiam, czy jak napiszę jako adresata Halinka (i Twoje nazwisko) to czy listonosz będzie wiedział do kogo to
Myszeńk@ pisze:Zelda nie kaszlnęła aniras przez dwa dni. Staram się nie zapeszyć. Dostaje tylko Furosemid. Przestraszyła się Leona?
W razie czego strasz Lijonem dalej Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał
vega013 pisze:Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał
To Mikołaj już teraz pyta, a nie w grudniu?
vega013 pisze:Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał
To Mikołaj już teraz pyta, a nie w grudniu?

Dulencja pisze:Żyjemy, mamy awarię komputera.
Wczoraj dojechał Maluch. Jest cudownie boski![]()
![]()
Biało-niebieski, niestety okulista orzekł, że oczka nie do uratowania. Jest maluni, ma ok 4/5 tyg.
Maluch je jak mały smok, kuwetkuje bez problemu.
Znikam, odezwę się jak się sprzęcicho naprawi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 8 gości