DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 13, 2010 13:35 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

magdaradek pisze:no wreszcie jakaś stagnacja u Was :D
cieszę sie i oby tak dalej :ok:

O, to, to, to samo chciałam rzec :ok: :mrgreen:

Zelda nie kaszlnęła aniras przez dwa dni. Staram się nie zapeszyć. Dostaje tylko Furosemid. Przestraszyła się Leona?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro paź 13, 2010 13:38 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 13, 2010 14:00 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał :mrgreen:

Halinka była absolutnie grzecznym kotkiem :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro paź 13, 2010 14:01 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Dulencja pisze:
Gibutkowa pisze:Chciałam zapytać czy Halinka była grzecznym kotkiem w tym roku, bo Mikołaj się pytał :mrgreen:

:ok:

Tak się jeszcze zastanawiam, czy jak napiszę jako adresata Halinka (i Twoje nazwisko) to czy listonosz będzie wiedział do kogo to ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro paź 13, 2010 14:14 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Gibutkowa pisze:
Dulencja pisze:

:ok:

Tak się jeszcze zastanawiam, czy jak napiszę jako adresata Halinka (i Twoje nazwisko) to czy listonosz będzie wiedział do kogo to ;)

Powiem, że to do córki :wink:

Dulencja

Post » Śro paź 13, 2010 14:36 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Myszeńk@ pisze:Zelda nie kaszlnęła aniras przez dwa dni. Staram się nie zapeszyć. Dostaje tylko Furosemid. Przestraszyła się Leona?

No, mam nadzieję, że tak już Zeldzie pozostanie :ok: W razie czego strasz Lijonem dalej :mrgreen:

Dulencja

Post » Czw paź 14, 2010 11:39 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Spokój i cisza :mrgreen:

Maryś bez napadów, na diecie odchudzaniowo-miziankowej, dzisiaj nawet poganiała się troszkę z Tośką-Antośką. Po tak wielkim wysiłku fizycznym zaległa na fotelu i zapadła w sen :lol:
Junior właśnie siedzi na Edzie i myje jej szyję :roll: Chyba już myśli, że tu każdy sam siebie i każdy każdego umyć musi :roll:
Leon, niestety, lata :twisted:

Masza jako naczelny organizator ruchu nakolankowego moich kolan zaległa na nich i warczy, jak któreś kociaste się zbliża :lol:
Tośka-Antośka jest coraz bliżej mnie 8O
Halinka śpi w namiocie i tylko wyskakuje jak kukułka z zegara, jak latający Leon za bardzo zbliży się do jej namiotu.

Tęsknię za Paćkiem, bardzo bardzo...

Dulencja

Post » Sob paź 16, 2010 11:21 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Dulencjo - tak cichutko tutaj.....

Czy wszystko OK :?:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob paź 16, 2010 12:11 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

To Mikołaj już teraz pyta, a nie w grudniu?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob paź 16, 2010 14:11 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

trzymam kciuki za całe stado :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob paź 16, 2010 19:59 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

vega013 pisze:

A ja się zaciekawiłam, co Leon dostał w zeszłym roku pod choinkę jak tak Mikołaj ma zwyczaj pytać :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob paź 16, 2010 21:12 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

vega013 pisze:

Bo Mikołajowi się prezenty w szafce nie mieszczą, bo już skompletował wszystkie i musi się ich "pozbyć" :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 16, 2010 22:02 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Madzia, co tam u Was :?:

:kotek:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Nie paź 17, 2010 12:14 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Żyjemy, mamy awarię komputera.

Wczoraj dojechał Maluch. Jest cudownie boski :1luvu: :1luvu:
Biało-niebieski, niestety okulista orzekł, że oczka nie do uratowania. Jest maluni, ma ok 4/5 tyg.
Maluch je jak mały smok, kuwetkuje bez problemu.

Znikam, odezwę się jak się sprzęcicho naprawi.

Dulencja

Post » Nie paź 17, 2010 12:27 Re: DulencjowoII.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*]Jaś[*] Gabi[*]

Dulencja pisze:Żyjemy, mamy awarię komputera.

Wczoraj dojechał Maluch. Jest cudownie boski :1luvu: :1luvu:
Biało-niebieski, niestety okulista orzekł, że oczka nie do uratowania. Jest maluni, ma ok 4/5 tyg.
Maluch je jak mały smok, kuwetkuje bez problemu.

Znikam, odezwę się jak się sprzęcicho naprawi.

Uff - co za ulga :)

Czekam na zdjęcie malucha - uwielbiam niebieskie (z białym też) :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]