kalair pisze:Kochane słoneczko.![]()
Nie, no spokojnie, niech kiciunia się oswoi troszkę. A Emilka broni już swojego domeczku!
Oj broni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kochane słoneczko.![]()
Nie, no spokojnie, niech kiciunia się oswoi troszkę. A Emilka broni już swojego domeczku!
Kociara82 pisze:czy ktos z was kupuje CHWILA DLA CIEBIE? w najnowszej jest koci konkurs na najpiekniejszego kota w Polsce. Moze byc rasowy, moze byc dachowcem. Sa fajne nagrodu, pieniezne, karma i kacesoria dla kotaMoze by tak Emilci fotke tam poslac?
Emilka 77 pisze:Kociara82 pisze:czy ktos z was kupuje CHWILA DLA CIEBIE? w najnowszej jest koci konkurs na najpiekniejszego kota w Polsce. Moze byc rasowy, moze byc dachowcem. Sa fajne nagrodu, pieniezne, karma i kacesoria dla kotaMoze by tak Emilci fotke tam poslac?
Dziękujemy za propozycję![]()
![]()
![]()
Z tym,że ja nie uznaje żadnych konkursówDla mnie ona i tak jest naj naj naj-Wszechświat
![]()
![]()
Nie musze sobie udowadniać,że jest najpiękniejsza
A nagrody.....ona jest dla mnie największą nagrodą
Jak trafiona szustka w totolotku
Emilka 77 pisze:Będę Tym cudem sczycić się przed WamiA pozostała cześc Swiatu jeszcze sobie nie zasłużyła żeby mój Skarb podziwiać
![]()
Emilka 77 pisze:Szczęście i nie do końcaMoge ją przetrzymać 2-3 tyg.I niestety oddać.Już czuje się jak zdrajca przed nią
kalair pisze:Emilka 77 pisze:Będę Tym cudem sczycić się przed WamiA pozostała cześc Swiatu jeszcze sobie nie zasłużyła żeby mój Skarb podziwiać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emilko, a co TŻ na tymczasika?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, indestructibleperson, Malk, nfd, sylwiakociamama i 186 gości