kalair pisze:Kochane słoneczko.![]()
Nie, no spokojnie, niech kiciunia się oswoi troszkę. A Emilka broni już swojego domeczku!
Oj broni

Moderator: Estraven
kalair pisze:Kochane słoneczko.![]()
Nie, no spokojnie, niech kiciunia się oswoi troszkę. A Emilka broni już swojego domeczku!

Kociara82 pisze:czy ktos z was kupuje CHWILA DLA CIEBIE? w najnowszej jest koci konkurs na najpiekniejszego kota w Polsce. Moze byc rasowy, moze byc dachowcem. Sa fajne nagrodu, pieniezne, karma i kacesoria dla kotaMoze by tak Emilci fotke tam poslac?
Nie musze sobie udowadniać,że jest najpiękniejsza 
Potraktowalabym to jako niezobowiazujaca zabawe, przygode, ale tez okazje do pochwalenia sie jakie kocie cudo ma sie w domciu 

Emilka 77 pisze:Kociara82 pisze:czy ktos z was kupuje CHWILA DLA CIEBIE? w najnowszej jest koci konkurs na najpiekniejszego kota w Polsce. Moze byc rasowy, moze byc dachowcem. Sa fajne nagrodu, pieniezne, karma i kacesoria dla kotaMoze by tak Emilci fotke tam poslac?
Dziękujemy za propozycję![]()
![]()
![]()
Z tym,że ja nie uznaje żadnych konkursówDla mnie ona i tak jest naj naj naj-Wszechświat
![]()
![]()
Nie musze sobie udowadniać,że jest najpiękniejsza
A nagrody.....ona jest dla mnie największą nagrodą
Jak trafiona szustka w totolotku

Emilka 77 pisze:Będę Tym cudem sczycić się przed WamiA pozostała cześc Swiatu jeszcze sobie nie zasłużyła żeby mój Skarb podziwiać
![]()
Emilka 77 pisze:Szczęście i nie do końcaMoge ją przetrzymać 2-3 tyg.I niestety oddać.Już czuje się jak zdrajca przed nią

kalair pisze:Emilka 77 pisze:Będę Tym cudem sczycić się przed WamiA pozostała cześc Swiatu jeszcze sobie nie zasłużyła żeby mój Skarb podziwiać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emilko, a co TŻ na tymczasika?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Daniel1988 i 38 gości