Moja pani chciała mnie uśpić... Teraz mam wspaniały domek!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 15:07 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Pomoc dla Gramka pilnie potrzebna!!!
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt paź 15, 2010 21:13 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

:!:
Obrazek

vega29

Post » Pt paź 15, 2010 23:15 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Choroba, gdyby on zechciał załatwiać się do kuwety :roll: ...
Wtedy - jeśli możliwe byłoby to na takich samych zasadach jak było z Totką (z ostródzkiego schronu, pod finansową opieką AFN-u - refundacja całkowitych kosztów leczenia na podstawie faktur, za to jedzenie na mój koszt) i jeśli pomogłybyście mi w ogłaszaniu koczura gdzie się da - wzięłabym go na tymczas. Czarnych i tak nikt się u mnie nie doliczy :twisted:
Inaczej nie da rady: mieszkam na 3. piętrze i w zwykłe dni nie ma mnie w domu minimum 9 godzin. A osobistego patologicznego olewacza kątów jednego już mam :twisted:

Jak myślicie...?

Jest przeprzepiękny, ma spojrzenie identyczne jak mój Maciej :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob paź 16, 2010 7:35 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Byłoby wspaniale, ale co do szczegółów to lidka_park i AFN...

Ja na wszelki, tfu, tfu, tfu, wypadek podbijam temat!!!
Obrazek

vega29

Post » Sob paź 16, 2010 16:37 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

:?: :?: :?:
Chociaż ja niby mam absolutnego bana na tymczasowanie czarnych koczurów, pół forum to wie... Bo moi synowie Maciek i Plupluś też byli tylko tymczasowi :oops: ...
Trudno :twisted: Jak ktoś mi to wypomni, to niech sam go weźmie :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob paź 16, 2010 20:57 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Gramek trafił do schroniska... jest taki przerażony, wbity w kąt transportera... tragedia ;(

Wiełbładzio, jest taka możliwość. My będziemy go ogłaszać :)
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Nie paź 17, 2010 8:07 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Wkurza mnie to, że poprosiliśmy kobietę o kilka dni, powiedziała że ok a potem po cichu oddała kota do schroniska... :evil: :evil: :evil:
Przecież mogła zadzwonić :?
Obrazek

lidka_park

Post » Nie paź 17, 2010 12:46 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

No to trudno, zaryzykuję... - zabierajcie go stamtąd jak najszybciej.
Reszta na PW.

Wielbłądzio

Post » Nie paź 17, 2010 13:40 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Oj, Wielbłądzio... :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie paź 17, 2010 13:49 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

A wiec zabieramy go stamtąd :mrgreen:
Wielbłądzio, szczegóły ustalimy na PW
Obrazek

lidka_park

Post » Nie paź 17, 2010 19:35 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Lidka, napiszesz na naszym Drańskim wątku dokładnie co i jak z tym jego środowym przyjazdem? Bo ja w środę będę wolna dopiero około 18.00, potrzebna będzie czyjaś pomoc ...
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=116438&start=690

Może można byłoby założyć w tym celu wątek na KŁ, ale ostatnio, przy okazji Totki (analogiczna sytuacja), siliana miała zastrzeżenia, że to powinno znaleźć się na zbiorczym wątku transportowym... Nie wiem, czasu nie jest za dużo :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie paź 17, 2010 23:02 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Wielbłądziu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

vega29

Post » Pon paź 18, 2010 0:30 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Jakby co... zacytuję się z wątku Wielbłądzia:
*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Słuchajcie, i w związku z tym kotem potrzebna będzie nam pomoc. Kot przyjedzie do Warszawy prawdopodobnie w najbliższą środę. Nie wiem, skąd dokładnie będzie do odbioru, ale tak czy inaczej: ja, niedosyć że pracuję do 16.00, to jeszcze zaraz po pracy jestem zapisana do lekarki. Przełożyć nie mogę. Będę wolna dopiero około 17.30, w domu koło 18.00.
Potrzebny jest ktoś, kto przejąłby zwierza od osoby, która go przywiezie, przetrzymał i ewentualnie dostarczył do mnie po 18.00. Równie dobrze ja sama mogę po niego gdzieś podjechać, ale dopiero po lekarzu.

Nie wiem na razie, gdzie koczur będzie do odbioru i mniej więcej o której, mam nadzieję, że szczegóły poda mi wkrótce lidka_park.

Jakby coś, koło godziny 15 we środę powinnam być wolna. Będę startować ze stacji metra Służew. Odbiorę JEŚLI kot będzie w pakiecie z transporterem (swój mam tylko jeden i nie mam niczego do odkażania). Chyba mogę się przetymczasować z kotem u Babci na Mokotowie, będzie bliżej (niż z Targówka :twisted: ).
Chyba, że ktoś bardziej mobilny i np. z samochodem się zgłosi, to ja chętnie odstąpię 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon paź 18, 2010 7:47 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Dziewczyny, jakieś szczegóły?

Czy pomoc Aniki wystarczy, czy musimy szukać kogoś, kto ma czas wcześniej?

Wielbłądzio

Post » Pon paź 18, 2010 12:40 Re: Pilne DT! Pomocy! Moja pani chce mnie uspić :( Ostróda

Dziewczyny, kotek pojedzie w środę do Warszawy. Godzinę podam później, muszę się jej zapytać o której koleżanka ma lekarza i w jakiej dzielnicy. Na podstawie tego zobaczymy jak sie wszystko ułoży. Moze być tez tak, że będzie potrzebna osoba, która na 2-3 godzinki weźmie Gramka na przechowanie, dopóki Wilbłądzio nie wróci do domu.

Odezwę sie wieczorem
Obrazek

lidka_park

[poprzednia][następna]