Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Słuchajcie, i w związku z tym kotem potrzebna będzie nam pomoc. Kot przyjedzie do Warszawy prawdopodobnie w najbliższą środę. Nie wiem, skąd dokładnie będzie do odbioru, ale tak czy inaczej: ja, niedosyć że pracuję do 16.00, to jeszcze zaraz po pracy jestem zapisana do lekarki. Przełożyć nie mogę. Będę wolna dopiero około 17.30, w domu koło 18.00.
Potrzebny jest ktoś, kto przejąłby zwierza od osoby, która go przywiezie, przetrzymał i ewentualnie dostarczył do mnie po 18.00. Równie dobrze ja sama mogę po niego gdzieś podjechać, ale dopiero po lekarzu.
Nie wiem na razie, gdzie koczur będzie do odbioru i mniej więcej o której, mam nadzieję, że szczegóły poda mi wkrótce lidka_park.
Jakby coś, koło godziny 15 we środę powinnam być wolna. Będę startować ze stacji metra Służew. Odbiorę JEŚLI kot będzie w pakiecie z transporterem (swój mam tylko jeden i nie mam niczego do odkażania). Chyba mogę się przetymczasować z kotem u Babci na Mokotowie, będzie bliżej (niż z Targówka).
Chyba, że ktoś bardziej mobilny i np. z samochodem się zgłosi, to ja chętnie odstąpię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, kasiek1510, puszatek i 76 gości