ASK@ pisze:One wszystkie jak w przedszkolu!jak do toalety to wszystkie.Pchaja sie razem do kuwet robiąc wygibasy by wspólnie tyłeczki pomieścić. Majka nadzoruje całe towarzystwo!

hanelka pisze:Trzymaj się Poluś w nowym domku! I pamiętaj - ty rządzisz!![]()
![]()
![]()
Trzymaj się Asiu!![]()
![]()

Tego to akurat pojąć nie mogę. Myślałam, że ludzie bić się będą jak o Almę...ASK@ pisze:O Pole nikt nie pyta
ASK@ pisze:Maja pojechała do siebie.Bedzie jedynaczka .Pani jest na emeryturze,więc sobie pogadaja.Przyjechała po nia z córka i zięciem.Bez obaw podpisała umowe.Kicia nie płakała podczas jazdy.Dom zwiedziła bezstresowo,pomruczała na kolankch,powygladała prze okno. Trzymać kciuki poprosze.
Od wczoraj mam małe Norki. Dziś nie wygląda u nich ciekawie. Norka rano miała zaklejone całe oczko,czerwone i zaropiałe. Mały teraz takie zaczyna mieć. Norek ma "uciekające" kupki nadal.Pupina odparzona jest troche.U Norki także sie zdarza nie do końca pozostawiony w kuwecie wyciek.Cała jestem w urobku. Ale mają apetyt, pija wodę i bawia sie.Więc chyba nie jest tak źle. Jednak wątpię czy w przyszłym tygodniu będą nadawac sie do adopcjiZobaczymy co domek na to
trzymamy za Was kciuki!!! cała nasza czwórka

Dostałam wczoraj u weta dla Amelci diarsanyl firmy CEVA. Jak dla kozy dawka 0,5 ml na dobę przez 7 dni. Starczy na wieeele tymczasów i nie tylko. Tylko jeszcze nie potrafię powiedzieć jak działa. Jest w takiej strzykawie do podawania od razu do pysia. Kosztowała 25 zł.ASK@ pisze:Janeczko ja już to podałam. Mam syrop dla maluchów zawsze w domu i tabletki. Te zastępcze tabletki tez kupuje dla nas.
Więc zakrapiamy oczki i wstrzykujemy żólte. Cała jestem w brązowo-żółte plamy na białym bom się wystroiła na przyjazd Domku!Pachne takze obiecująco tak...klozetowo

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości