30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 30, 2010 12:18 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

feryenne pisze:
berni pisze:bardzo proszę o pomoc [...] w sterylizacji pozostałych dwóch suczek......

Ile kosztuje taka sterylka?

Za sunię (sterylka + pobyt) wetki policzyły 285 zł
Za następne będzie na pewno podobnie.

Paw, napisałam pw.

lutra pisze:poleciały grosiki... kciuki, żeby zdążyć przed rozwiązaniem... ja wiem, wiem, że to głupie, ale może wysterylizować i spłacać dług, co? albo do tozu napisać...

Też już o tym myślałam...ale niestety już mam długi w tej lecznicy, w innej 200 zł...po prostu nie chcę wpadać w kolejne, tym bardziej że zbiórka na te sterylki idzie bardzo marnie i boję się że potem zostanę sama do spłaty tych długów... :( a ja mam sporo tymczasów i marną pensję :(

Z drugiej strony jak pojawią się tam szczeniaki to będzie zupełna kaplica...trzeba będzie je zabrać (znając życie to będzie megamega kłopot ze znalezieniem DT), odrobaczania, karmy, szczepienie...to też będzie majątek :cry:

Lutra, bardzo dziękuję za Twoją wpłatę :1luvu:

Domek mojego byłego tymczasa Tajfunika, wpłacił mi 30 zł do wykorzystania na najbardziej pilne potrzeby, więc przeznaczyłam na te sterylki.

Czyli mam kolejne 60 zł do spłaty długu za tę sunię.
Zostanie 70 zł.

Jakbym spłaciła tę sterylkę to myślę, że za kolejną sterylkę wetka też rozłoży mi płatność na dwa miesiące czyli na październik i listopad. Ale najpierw muszę spłacić tę pierwszą sterylkę.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw wrz 30, 2010 12:29 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

berni pisze:Za sunię (sterylka + pobyt) wetki policzyły 285 zł

8O Z tej perspektywy to te kociakowe wydają mi się niesamowicie tanie :)

Zasponsoruję jedną :ok:
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Pt paź 01, 2010 8:05 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

feryenne pisze:

Feryenne...no co tu powiedzieć - po prostu :1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt paź 01, 2010 8:57 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

wrzucam 20 zł i książkowy bazarek, może się coś uzbiera, trzymam kciuki!

viewtopic.php?f=20&t=117867

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Sob paź 02, 2010 11:24 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

feryenne pisze:

feryenne :1luvu:
Po prostu aż słów mi brakło :1luvu:
Już piszę pw.

Na obecną chwilę niestety pojawił się problem miejsca w lecznicy na czas rekonwalescencji, ponieważ obecnie w lecznicy przebywa inny piesek bezdomniaczek i nie ma miejsca na pobyt suni. Może w tym tygodniu piesek znajdzie jakiś tymczas wtedy nie będzie problemu. Ja na razie znów uruchomiałam kontakty kto mógłby przechować sunię ten tydzień po zabiegu. Mam pewno miejsce na myśli, już wysłałam maila i czekam na odpowiedź.

Paw dziękuję za wpłatę i za bazarek. :1luvu:

Ja się niestety pomyliłam, chyba źle zrozumiałam wetkę przez telefon i za pierwszą sunię jest 310 zł a nie 285 zł. Pytałam się wtedy o kilka moich długów i chyba coś pokręciłam :oops: :roll: ale najważniejsze że już 210 zł jest spłacone :1luvu: :ok: Bardzo Wam dziękuję.

berni

Post » Wto paź 05, 2010 14:10 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

przelałam 17 zł z bazarku:
slapcio - 8
XAgaX - 8
+ szcześliwa złotówka od slapcia :P

paw

Post » Śro paź 06, 2010 12:39 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

Zapraszam na bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=118140
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Sob paź 09, 2010 2:51 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

proszę o nr konta- z mojego bazarku też coś będzie (choć niewiele, ale ziarnko do ziarnka... ) :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto paź 12, 2010 13:56 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

to ja wpłacę na to samo konto październikową taksę sterylkową. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro paź 13, 2010 17:56 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

paw pisze:wrzucam 20 zł i książkowy bazarek, może się coś uzbiera, trzymam kciuki!

viewtopic.php?f=20&t=117867

paw dziękuję ogromnie za pomoc kasowy i bazarkowy :1luvu:
Łącznie 37 zł (20 zł od paw i 17 z bazarku)

XAgaX już piszę pw

Lutra dziękuję ogromnie za taksę sterylkową :1luvu:

Ryb-ko dziękuję za przepiękny bazarek!!! :1luvu: Ten szal to istne cudeńko :1luvu:

Zaraz uaktualnie str pierwszą

berni

Post » Sob paź 16, 2010 12:43 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

berni pisze:Na obecną chwilę niestety pojawił się problem miejsca w lecznicy na czas rekonwalescencji, ponieważ obecnie w lecznicy przebywa inny piesek bezdomniaczek i nie ma miejsca na pobyt suni. Może w tym tygodniu piesek znajdzie jakiś tymczas wtedy nie będzie problemu. Ja na razie znów uruchomiałam kontakty kto mógłby przechować sunię ten tydzień po zabiegu.

I jak tam sytuacja?
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Nie paź 17, 2010 14:44 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

feryenne pisze:
berni pisze:Na obecną chwilę niestety pojawił się problem miejsca w lecznicy na czas rekonwalescencji, ponieważ obecnie w lecznicy przebywa inny piesek bezdomniaczek i nie ma miejsca na pobyt suni. Może w tym tygodniu piesek znajdzie jakiś tymczas wtedy nie będzie problemu. Ja na razie znów uruchomiałam kontakty kto mógłby przechować sunię ten tydzień po zabiegu.

I jak tam sytuacja?

z powodu choroby moich kociaków wszystkie sprawy zeszły na plan dalszy i powoli znów wracam do zaległych spraw. Niestety nie udało się znaleźć żadnego tymczasu pozalecznicowego.
Wstępnie kolejna sunia miała jechać na zabieg jutro, ale ze względów organizacyjno-transportowych pojedzie we wtorek.

Pytałam baby jak czuje się poprzednia sunia (Hienka). Miewa się wyśmienicie.

Bardzo dziękuję wszystkim którzy sfinansowali jej zabieg :1luvu:
Wpłynęła wpłata z bazarku Ryb-ki- Yossariana wpłaciła za szal 40 zł :1luvu:

Bardzo dziękuję :1luvu:

berni

Post » Wto paź 19, 2010 8:06 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

dziś kolejna sunia ma trafić do lecznicy
czekam na sygnał od kolezanki która jest transportem.
Ma dać mi znać jak już dotrą z sunią do wetek.

Trzymać kciuki :ok:

berni

Post » Wto paź 19, 2010 12:32 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

Kciuki :ok:
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Wto paź 19, 2010 14:10 Re: 30 psów:(-REAKTYWACJA.Kolejne sterylki?Sunia w ciąży!!!str 8

:ok:

paw

[poprzednia][następna]