feryenne pisze:berni pisze:bardzo proszę o pomoc [...] w sterylizacji pozostałych dwóch suczek......
Ile kosztuje taka sterylka?
Za sunię (sterylka + pobyt) wetki policzyły 285 zł
Za następne będzie na pewno podobnie.
Paw, napisałam pw.
lutra pisze:poleciały grosiki... kciuki, żeby zdążyć przed rozwiązaniem... ja wiem, wiem, że to głupie, ale może wysterylizować i spłacać dług, co? albo do tozu napisać...
Też już o tym myślałam...ale niestety już mam długi w tej lecznicy, w innej 200 zł...po prostu nie chcę wpadać w kolejne, tym bardziej że zbiórka na te sterylki idzie bardzo marnie i boję się że potem zostanę sama do spłaty tych długów...

Z drugiej strony jak pojawią się tam szczeniaki to będzie zupełna kaplica...trzeba będzie je zabrać (znając życie to będzie megamega kłopot ze znalezieniem DT), odrobaczania, karmy, szczepienie...to też będzie majątek

Lutra, bardzo dziękuję za Twoją wpłatę

Domek mojego byłego tymczasa Tajfunika, wpłacił mi 30 zł do wykorzystania na najbardziej pilne potrzeby, więc przeznaczyłam na te sterylki.
Czyli mam kolejne 60 zł do spłaty długu za tę sunię.
Zostanie 70 zł.
Jakbym spłaciła tę sterylkę to myślę, że za kolejną sterylkę wetka też rozłoży mi płatność na dwa miesiące czyli na październik i listopad. Ale najpierw muszę spłacić tę pierwszą sterylkę.