Kot jest prześliczny, a filmik naprawdę extra. Pimpuś w opakowaniiu "dieta"
Musze kiedyś moim takie opakowanie dac do zabawy, bardzo lubia pudełka. Tunelu jakoś nie lubią. Iza, może chcesz tunel RC dla tych na działce? Ja myślę, że one mają malo bodźców, dlatego tak wyczekują na nowości, a moje nie używają
Moje panny mają około 6 kg, jedna trochę mniej, druga więcej, ale moja nieżyjąca już kochana Kotka ważyła w szczycie prawie 9 kg i wcale nie była nabita i gruba, tylko duża

, brzuszek jej się majtał

A ten dziczek, co mu budki potrzeba to dopiero olbrzym, ja myśle, ze może ponad 10 kg waży , ale się nie odważę wziąć na ręce sprawdzić
Ja firanek w ogóle nie mam, koty się nie wieszaja mi co prawda, ale nie chce kusić, a poza tym miałam kiedyś takie mikroskopijne mieszkanie, ze firanki je znacząco pomniejszały

Zasłonki mam, całe
Iza, co do kuwety to moje mają tak samo, nie ma mnie w domu godzinami i stoi pusta, a jak wchodzę to zaraz leca zanieczyszczać, rano to samo. I po sprzątnięciu zaraz któraś testuje. Ja myślę, że kotom po prostu użyta śmierdzi, nawet jak zasypana i nauczyły się używać kuwety, kiedy pod ręką jest wytresowany do sprzątania człowiek. Może też w sikaniu na nieużywane jest chęć znaczenia?