Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 8:15 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Amyszko jesteś Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pt paź 15, 2010 8:17 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Jak po nocy Agata ?

Nie martw się, domek znajdziemy :ok: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt paź 15, 2010 8:23 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Stefan został wczoraj u moich rodziców. Mieszka teraz w mega ciepłej suszarni w piwnicy, cieplej tam ma niż my w mieszkaniu 8O
Wet wyczyściła mu uszy, w życiu nie widziałam takiego brudu, świerzb gigantyczny 8O, dostał powtórkę leków z wczoraj :mrgreen:.
Stefcio mieszka z transporterze z krówką :oops: :oops: :oops: , żeby mu nie było smutno.
Karmimy go strzykawką, bo inaczej nie chce jeść. Nie ma biegunki :ok:
Rano dostałam sms, że Stefcio nakarmiony, oczka przemyte i UWAGA śpi w łóżku z moją siostrą 8O (mms na komórce)
Gdyby nie pies, który wcale nie toleruje innych zwierząt w domu, Stefan już by z nami został :|, a tak szukamy domu dla niego. Dzisiaj znowu wet i kolejna dawka leków. Wet bardzo się przejęła nim i chyba sobie postawiła na cel, uratowanie go za wszelką cenę :1luvu:. Za wizyty wcale nie płacimy, wczoraj za wszelkie leki zapłaciliśmy 10zł :ok:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 15, 2010 8:28 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Taki wet to skarb :D
Super że Stefcio ma takie warunki :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt paź 15, 2010 8:31 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Agata&Alex pisze:Stefan został wczoraj u moich rodziców. Mieszka teraz w mega ciepłej suszarni w piwnicy, cieplej tam ma niż my w mieszkaniu 8O
Wet wyczyściła mu uszy, w życiu nie widziałam takiego brudu, świerzb gigantyczny 8O, dostał powtórkę leków z wczoraj :mrgreen:.
Stefcio mieszka z transporterze z krówką :oops: :oops: :oops: , żeby mu nie było smutno.
Karmimy go strzykawką, bo inaczej nie chce jeść. Nie ma biegunki :ok:
Rano dostałam sms, że Stefcio nakarmiony, oczka przemyte i UWAGA śpi w łóżku z moją siostrą 8O (mms na komórce)
Gdyby nie pies, który wcale nie toleruje innych zwierząt w domu, Stefan już by z nami został :|, a tak szukamy domu dla niego. Dzisiaj znowu wet i kolejna dawka leków. Wet bardzo się przejęła nim i chyba sobie postawiła na cel, uratowanie go za wszelką cenę :1luvu:. Za wizyty wcale nie płacimy, wczoraj za wszelkie leki zapłaciliśmy 10zł :ok:

Ale by miał cudny dom, dom marzenie ..... :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt paź 15, 2010 8:41 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

moja mama nosi na rękach Stefana 8O , tuli 8O
jak go zobaczyli to, już wiedzieli dlaczego nie mogłam postąpić inaczej...
Stefan wypił 1,5 strzykawki mleka i nasikał na poduszkę :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 15, 2010 8:43 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Postaram się zrobić więcej zdjęć Stefcia i założę osobny wątek, ale to dopiero później, bo muszę upiec ciasto na imieniny mamy :mrgreen:, szarlotka wg Ayo :ok:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 15, 2010 8:51 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Stefanek jest śliczny nei dziwię się że Twoja mam się zkaochała :1luvu:
kciuki za wyzdrowienei bardzo mocne zaciskam i będziemy szukac mu domku :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt paź 15, 2010 9:02 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Doczytałam :ok:
Agatko, wielkie słowa uznania za to, że się zaopiekowałaś maluszkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt paź 15, 2010 9:30 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

jest śliczny :) ale dobrze trafił :mrgreen: a ja o malo nie ukradłam z terenu szpitala takiej whiskasowej koteczki, myślalam ze ona w wieku Banshee a ona 5 lat ok ma, taka drobinka miziasta i teraz jak byłam tam już jej nie widziałam :(

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pt paź 15, 2010 12:45 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Bardzo się cieszę ze Mama zakochała się w Stefciu :1luvu:
Jakiego macie psa - coś przegapiłam? :oops: Wiesz z powodu charakterku Choculi kiedyś przez rok szukałam następcy Mruczusia ale znowu mamy kota i psa :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt paź 15, 2010 15:00 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Bida z nędzą czyli Stefcio :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Stefcio pomaga w sprzątaniu 8O
Obrazek
Stefcio odpoczywa :ryk:
Obrazek
Pora karmienia :ok:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Stefcio ze swoją krówką :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Oto dziadek Togo :roll:, zazdrosna bestia :roll:
Obrazek

Dzisiaj go przemywałyśmy ściereczką z ciepłą wodą, oj trochę jeszcze to potrwa nim dojdziemy z nim do ładu :roll:
Najgorsze są strupy pod oczkiem, bo nie wiem jak je usunąć.

Ciotki, jak się uczy takie kocie, żeby załatwiało się w jednym miejscu :?: Nie mam kompletnie w tym doświadczenia :roll:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 15, 2010 15:35 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Ależ ma super nianię :D :1luvu: :D

Najlepiej żeby miał kuwetkę dość blisko jedzenia i jak najczęściej go tam wkładać .Po obudzeniu,po jedzeniu,przed spaniem ,po spaniu ...
Nie zawsze zrobi bo taki kociak ma ciekawsze rzeczy do zrobienia i zazwyczaj wyskakuje jak z procy .Ale cierpliwie wkładać ,można mu pomagać pogmerać w piaseczku ...i albo od razu ,albo za którymś razem załapie :mrgreen:

Kciuki za zdrówko i naukę :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt paź 15, 2010 15:42 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Agaciu zgłosiłam kotka na wątek ślepaczkow viewtopic.php?f=1&t=113902

Jak będziesz miała jakieś pytania odnośnie bezoczków to polecam Alessandrę :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt paź 15, 2010 16:24 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefan w piwnicy! FOTKI

Amyszko dziękuję bardzo :1luvu:
Zaraz jedziemy do weta, po kolejną dawkę leków :ok:
Obrazek

Agata&Alex

[poprzednia][następna]