Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Poker71 pisze:http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/przyjme-mlodego-kocurka-ogl3065091.html gdynia, szuka młodego kocurka
zareklamowałabym jej lucka ale on mi sie dzis zesikal na kanapę wiec ma przyuczanie do kuwety no i musi tydzien obserwacji miec zeby bylo wiadomo czy zdrowy czy nie.
sabina skaza pisze:zaproponowałam marcie ze słupska podpisanie umowy z vivą, dziewczyna jest teraz w tragicznej sytuacji z franiem i ma 5 kotów na dt- zawsze przejmowała nasze koty do siebie nigdy nic za to nie chcąc, zawsze sobie radziła, ale nadszedł moment że my musimy jej tez pomóc. zgadzacie się?
wysyłać do mnie, nie podałem adresu na forum. Jak kto potrzebuje to proszę PW.mpacz78 pisze:Mam go wysłać już do Szymona czy jeszcze do Tomka?
Czy Szymon podał adres mailowy na forum, bo mi umknęło?
mpacz78 pisze:Jestem za tym, aby Marta ze słupska przyłączyła się do nas o otrzymała wsparcie.
Sabina, czego byśmy nie napisały na stronie internetowej to głupie telefony i tak będą, możemy dopisać jeszcze "nie jesteśmy zakładem utylizacji zwłok"(żart)
Mój telefon też wciąż dzwoni, mój numer rozszedł się już.
Marlena, pięknie napisałaś o Aszirce, cudna koteczka, taka szkoda, że chora.
Kinia, jeśli do twojego wyjazdu nie znajdziesz domu dla Czarnulki to ją awaryjnie wezmę na DT, naprawdę nie powinnam, ale jeśli nie będzie innego wyjścia.
Jutro zbiórka w zookarinie na Chełmie, będę ja , Seja , Kinga, może Aga Marczak.
Proponuję zacząć o 12.30 szybciej chyba się nie wyrobię, bo na 10.30 jestem umówiona u weta - jedna z szylkretek coś rzęzi przy oddychaniu.
Przygotowuję właśnie opis akcji na E. Plater w Sopocie, od samego początku jak razem z Sabiną tam pojechałyśmy jesienią 2008 - to już 2 lata minęło...zdjęcia też dołączę.
Mam go wysłać już do Szymona czy jeszcze do Tomka?
Czy Szymon podał adres mailowy na forum, bo mi umknęło?
O, i jeszcze jedno Wam powiem, udana łapanka z rana lepiej stawia na nogi niż mocna kawa, dziś złapałyśmy (Marea pomagała) dwie młode kocice na naszym podwórku we wrzeszczu, właśnie pojechały na sterylki na Elbląską.
Akcja sterylek finansowanych przez UM u Kasprzyków i Łukuciów już się skończyła, obie lecznice wykorzystały cały przypadający na nie budżet.
kinga-kinia pisze:Pomożecie ?
BinaDina85 pisze:Uwaga na to ogłoszenie z trojmiasta.pl !!!! I na nr tel tego faceta !!!! Domyślam się że to oszołom który nie chce kastrować ani sterylizować swojego przyszłego kota![]()
Przyjmę kota/kotkę dane kontaktowe:
Jerzy
E-mail: jb_1984@wp.pl
Miasto: Rumia
Tel./fax: 790892730
Ulica: Skośna
Przyjmę kota/kotkę nieokaleczonego sterylizacją/kastracją w wieku od 9 tygodni. Mile widziany dowóz do domu;)
numer ogłoszenia: 3040793
ogłoszenie wprowadzono: 2010-10-04 22:57:17
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 35
kinga-kinia pisze:UWAGA bardzo ważne
Na portalu Facebook operator Play przez ten weekend zbiera karmę dla PKDT co trzeba zrobić po prostu kliknąć na ich wątku przycisk "Lubię to" każda nowa osoba lubiąca Playa to 1 kg karmy dla PKDT http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 4&comments
Ta karma bardzo się przyda dla kotów w stoczni Gdynia i Gdańsk i ogólnie dla tymczasów PKDT.
Pomożecie ?
Agor-ia pisze:kinga-kinia pisze:UWAGA bardzo ważne
Na portalu Facebook operator Play przez ten weekend zbiera karmę dla PKDT co trzeba zrobić po prostu kliknąć na ich wątku przycisk "Lubię to" każda nowa osoba lubiąca Playa to 1 kg karmy dla PKDT http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 4&comments
Ta karma bardzo się przyda dla kotów w stoczni Gdynia i Gdańsk i ogólnie dla tymczasów PKDT.
Pomożecie ?
obojetnie, czy sie kliknie "lubie to" na tej konkretnej podstronie, ktora podalas, czy pod "strona glowna" Playa na Facebook'u ?
Sama FB nie mam to sie nie znam, ale porozsylam znajomym
kinga-kinia pisze:UWAGA bardzo ważne
Pomożecie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 23 gości