Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 7:29 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 65091.html gdynia, szuka młodego kocurka

zareklamowałabym jej lucka ale on mi sie dzis zesikal na kanapę wiec ma przyuczanie do kuwety no i musi tydzien obserwacji miec zeby bylo wiadomo czy zdrowy czy nie.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt paź 15, 2010 7:49 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Poker71 pisze:http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/przyjme-mlodego-kocurka-ogl3065091.html gdynia, szuka młodego kocurka

zareklamowałabym jej lucka ale on mi sie dzis zesikal na kanapę wiec ma przyuczanie do kuwety no i musi tydzien obserwacji miec zeby bylo wiadomo czy zdrowy czy nie.

Ech, a zapowiadał się na kuwetkowego geniusza :) Mam nadzieję, że do jutra załapie.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Pt paź 15, 2010 8:44 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Jestem za tym, aby Marta ze słupska przyłączyła się do nas o otrzymała wsparcie.

Sabina, czego byśmy nie napisały na stronie internetowej to głupie telefony i tak będą, możemy dopisać jeszcze "nie jesteśmy zakładem utylizacji zwłok" :roll: (żart)
Mój telefon też wciąż dzwoni :x , mój numer rozszedł się już.

Marlena, pięknie napisałaś o Aszirce, cudna koteczka, taka szkoda, że chora.

Kinia, jeśli do twojego wyjazdu nie znajdziesz domu dla Czarnulki to ją awaryjnie wezmę na DT, naprawdę nie powinnam, ale jeśli nie będzie innego wyjścia.

Jutro zbiórka w zookarinie na Chełmie, będę ja , Seja , Kinga, może Aga Marczak.
Proponuję zacząć o 12.30 szybciej chyba się nie wyrobię, bo na 10.30 jestem umówiona u weta - jedna z szylkretek coś rzęzi przy oddychaniu.

Przygotowuję właśnie opis akcji na E. Plater w Sopocie, od samego początku jak razem z Sabiną tam pojechałyśmy jesienią 2008 - to już 2 lata minęło...zdjęcia też dołączę.
Mam go wysłać już do Szymona czy jeszcze do Tomka?
Czy Szymon podał adres mailowy na forum, bo mi umknęło?

O, i jeszcze jedno Wam powiem, udana łapanka z rana lepiej stawia na nogi niż mocna kawa :lol: , dziś złapałyśmy (Marea pomagała) dwie młode kocice na naszym podwórku we wrzeszczu, właśnie pojechały na sterylki na Elbląską.

Akcja sterylek finansowanych przez UM u Kasprzyków i Łukuciów już się skończyła, obie lecznice wykorzystały cały przypadający na nie budżet.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt paź 15, 2010 11:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

sabina skaza pisze:zaproponowałam marcie ze słupska podpisanie umowy z vivą, dziewczyna jest teraz w tragicznej sytuacji z franiem i ma 5 kotów na dt- zawsze przejmowała nasze koty do siebie nigdy nic za to nie chcąc, zawsze sobie radziła, ale nadszedł moment że my musimy jej tez pomóc. zgadzacie się?

Ja już dawno byłam za tym by Marta podpisała umowę z Vivą.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt paź 15, 2010 11:47 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

mpacz78 pisze:Mam go wysłać już do Szymona czy jeszcze do Tomka?
wysyłać do mnie, nie podałem adresu na forum. Jak kto potrzebuje to proszę PW.

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Pt paź 15, 2010 11:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Już mam, Tomek mi podał w mailu :D
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pt paź 15, 2010 12:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

mpacz78 pisze:Jestem za tym, aby Marta ze słupska przyłączyła się do nas o otrzymała wsparcie.

Sabina, czego byśmy nie napisały na stronie internetowej to głupie telefony i tak będą, możemy dopisać jeszcze "nie jesteśmy zakładem utylizacji zwłok" :roll: (żart)
Mój telefon też wciąż dzwoni :x , mój numer rozszedł się już.

Marlena, pięknie napisałaś o Aszirce, cudna koteczka, taka szkoda, że chora.

Kinia, jeśli do twojego wyjazdu nie znajdziesz domu dla Czarnulki to ją awaryjnie wezmę na DT, naprawdę nie powinnam, ale jeśli nie będzie innego wyjścia.

Jutro zbiórka w zookarinie na Chełmie, będę ja , Seja , Kinga, może Aga Marczak.
Proponuję zacząć o 12.30 szybciej chyba się nie wyrobię, bo na 10.30 jestem umówiona u weta - jedna z szylkretek coś rzęzi przy oddychaniu.

Przygotowuję właśnie opis akcji na E. Plater w Sopocie, od samego początku jak razem z Sabiną tam pojechałyśmy jesienią 2008 - to już 2 lata minęło...zdjęcia też dołączę.
Mam go wysłać już do Szymona czy jeszcze do Tomka?

O, i jeszcze jedno Wam powiem, udana łapanka z rana lepiej stawia na nogi niż mocna kawa :lol: , dziś złapałyśmy (Marea pomagała) dwie młode kocice na naszym podwórku we wrzeszczu, właśnie pojechały na sterylki na Elbląską.

Akcja sterylek finansowanych przez UM u Kasprzyków i Łukuciów już się skończyła, obie lecznice wykorzystały cały przypadający na nie budżet.

Kini czarnulkę mogę wziąć na dt, tyle, ze ktoś musiałby mi maleństwo podrzucić chociaż do Gdańska, bo po urlopie nie ogarniam jeszcze niczego, w dodatku Adama nie ma do końca miesiąca. Przypominam, ze ok 10 godzin musiałaby siedzieć sama.

ps. niedługo będę miała też u siebie kotka z nowego portu, ale wstępnie ma już domek zaklepany :)
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt paź 15, 2010 14:27 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

UWAGA bardzo ważne
Na portalu Facebook operator Play przez ten weekend zbiera karmę dla PKDT co trzeba zrobić po prostu kliknąć na ich wątku przycisk "Lubię to" każda nowa osoba lubiąca Playa to 1 kg karmy dla PKDT http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 4&comments
Ta karma bardzo się przyda dla kotów w stoczni Gdynia i Gdańsk i ogólnie dla tymczasów PKDT.

Pomożecie ?
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt paź 15, 2010 14:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

kinga-kinia pisze:Pomożecie ?

Zaraz kilknę i roześlę do wszystkich znajomych
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pt paź 15, 2010 14:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

kinga-kinia pisze:Pomożecie ?

Pomożemy!
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Pt paź 15, 2010 14:34 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6 Play zbiera karmę dla nas

Uwaga na to ogłoszenie z trojmiasta.pl !!!! I na nr tel tego faceta !!!! Domyślam się że to oszołom który nie chce kastrować ani sterylizować swojego przyszłego kota :roll:

Przyjmę kota/kotkę dane kontaktowe:
Jerzy

E-mail: jb_1984@wp.pl
Miasto: Rumia
Tel./fax: 790892730
Ulica: Skośna
Przyjmę kota/kotkę nieokaleczonego sterylizacją/kastracją w wieku od 9 tygodni. Mile widziany dowóz do domu;)

numer ogłoszenia: 3040793
ogłoszenie wprowadzono: 2010-10-04 22:57:17
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 35
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Pt paź 15, 2010 14:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6 Play zbiera karmę dla nas

BinaDina85 pisze:Uwaga na to ogłoszenie z trojmiasta.pl !!!! I na nr tel tego faceta !!!! Domyślam się że to oszołom który nie chce kastrować ani sterylizować swojego przyszłego kota :roll:

Przyjmę kota/kotkę dane kontaktowe:
Jerzy

E-mail: jb_1984@wp.pl
Miasto: Rumia
Tel./fax: 790892730
Ulica: Skośna
Przyjmę kota/kotkę nieokaleczonego sterylizacją/kastracją w wieku od 9 tygodni. Mile widziany dowóz do domu;)

numer ogłoszenia: 3040793
ogłoszenie wprowadzono: 2010-10-04 22:57:17
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 35

Ten chlop sam jest okaleczony i to trwale :evil:
Ja nie wiem skad tacy ludzie sie biora :roll:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt paź 15, 2010 14:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

kinga-kinia pisze:UWAGA bardzo ważne
Na portalu Facebook operator Play przez ten weekend zbiera karmę dla PKDT co trzeba zrobić po prostu kliknąć na ich wątku przycisk "Lubię to" każda nowa osoba lubiąca Playa to 1 kg karmy dla PKDT http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 4&comments
Ta karma bardzo się przyda dla kotów w stoczni Gdynia i Gdańsk i ogólnie dla tymczasów PKDT.

Pomożecie ?

obojetnie, czy sie kliknie "lubie to" na tej konkretnej podstronie, ktora podalas, czy pod "strona glowna" Playa na Facebook'u ?
Sama FB nie mam to sie nie znam, ale porozsylam znajomym :)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt paź 15, 2010 15:01 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Agor-ia pisze:

Pomożecie ?

obojetnie, czy sie kliknie "lubie to" na tej konkretnej podstronie, ktora podalas, czy pod "strona glowna" Playa na Facebook'u ?
Sama FB nie mam to sie nie znam, ale porozsylam znajomym :)

Też już rozesłałam :)
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Pt paź 15, 2010 15:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6

Pomożecie ?

Myślałam, że kumam FB, a tymczasem wgapiam się w zdjęcie i komentarze pod nim i nie widzę linku "Lubię to" ani "Dodaj komentarz" :(

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

[poprzednia][następna]