OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 8:02 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

ASK@ pisze:telefony milczą jak zaklęte. Nikt nie chce kotów już 4 miesięcznych bo za stare :cry:
Najlepsze poniżej 8 tygodni ,spokojne,ułozone i ciachnięte :mrgreen: A takowych u mnie brak :cry:

Można pisać sennik " spokojny 8-tygodniowy kot ci się śni - bedziesz miał duże wydatki"
Bo spokojny maluch jest tylko gdy ciężko chory.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon paź 11, 2010 9:36 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Ja-Ba pisze:
ASK@ pisze:telefony milczą jak zaklęte. Nikt nie chce kotów już 4 miesięcznych bo za stare :cry:
Najlepsze poniżej 8 tygodni ,spokojne,ułozone i ciachnięte :mrgreen: A takowych u mnie brak :cry:

Można pisać sennik " spokojny 8-tygodniowy kot ci się śni - bedziesz miał duże wydatki"
Bo spokojny maluch jest tylko gdy ciężko chory.

a to i ja odkryłam :mrgreen: I anwet podzieliłam sie przemyśleniami z dzwoniącym.Gdybym miała 2 m-cznego spokojnego gówniarza to od weta bym nie wychodziła. A tak wogóle niech se idom do zabawkowego!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 11, 2010 10:02 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Taaa... i ciachnięty, ja też to już słyszałam :evil:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro paź 13, 2010 5:44 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

cisza i na watku i w telefonie.Adopcje znów stanęły w miejscu :cry:
Poszły dziś kolejne ogłoszenia tym razem Poli i Tulinka!
Kciuki bardzo potrzebne.
No skłamała.Wczoraj miałam 2 telefony.Pan chciał 3 a nawet 4 koty do...obory. Za diabła nie chciał zrozumieć,ze nie spełnia warunków stawianych przy adopcji. Koty to koty, on chce zabrac ja chce sie pozbyć i po co te dyrdymały. Az zaczęłąm sie zastanawiać czy to nie podstawka jakas bo tak ględził. Ale chyba nie. No ale od razu problemu bym sie pozbyła :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 13, 2010 16:55 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

sam niech idzie mieszkać do obory :evil: :evil:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw paź 14, 2010 7:28 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Kochani u mnie taki kocioł w życiu się zrobił i w pracy,ze nie ma kiedy pisać. Wolny czas poświęcam na ogłoszenia( tj.blady świt). Dzis przyjeżdżają Norki i ida do kaltki. Mam nadzieję,ze Domkowi nie odwidzi się. Bo chyba na powrót do norek będą muziały trafić.
Bisek charczy jak biega,spi i zdenerwuje się... Serce mnie boli jak to słysze. Ale chłopak cichcem układa sie na poscieli. Nawet paca mnie łapką ale bez pazurków.Pomrukuje przyłapany w ...brodziku! Staram się poswiecac mu więcej czasu.
Maja ciumciana jest i przez niego .A nawet u Poli szukał takowego pocieszenia. Dziewczyne zatkało!

Tuliś mnie martwi,bo jest osowiały. Mam nadzieje,że to robale odnowiły sie a nie coś podejrzanego inszego. Tulinek wspina sie po nogach i zagląda w oczy. Zrobił sie wybredny w jedzeniu i mniej miziaty. Ale jest ślicznym chłopaczkiem. Odkrył Majkę i ją ciumcia.
Chłopaki musiały odczuc brak mamy i teraz sobie wynagradzają jej wczesną stratę.

W sobotę zbiorowe odrobaczanie i moja nadzieja na przeżycie jest znikoma (agresor Bianka i kot Pikuś).

Benusiowi grzyb znika.Urósł cholernik bardzo! Musimy myśleć o kastracji. To łóżkowy kociorek i straszny miziak. Chuligan też ekstra.Kochany,przytulaśny i śliniący sie z radochy. Wlezie wszędzie.

Pola pcha sie do łóżka, na meble,drzwi....Wszędzie,wszędzie wejdzie. Ale jest też łóżkowa i miziata. Pcha się pod kołderkę, kocyk i wtula zdowolona. Nikt o nią nie pyta.

Majka to Majka.Skarb w kocim ciele. Mega miziak, kocia Bielicka, turbo mruczak i łóżkowiec. Obowiązkowa głowina na podusi a puszyste ciałko pod kołderką. Powinna schudnąć,ale przy maluszkach trudno ograniczyć jedzenie. Ale Maja dba o dzieci.Łapie kawałek mięsa zdobycznego, leci z nim do pokoju i nawołuje na obiad. Potem jak dzieciaki zleca sie to...spożywa sama tenże obiad.

Kocha maluszki i wynagradza im matczyna czułością wszelkie niedobory uczuciowe.

Bianeczka siedzi głównie u Danki i tam jest częściowym miziakiem i pieszczochem.Kotem zdecydowanie łóżkowym. Sama z ludziem pewnie by sie zmieniła. Ma jak zwykle okresy dobroci dla ludzia. Jest śliczna i pełna gracji.

Za dużo nas i z lękiem myślę o Norkach. Juz liczę straty spowodowane powodzią. I modlę sie o nie zmienienie decyzji panowej.

Wszystkie koty prócz Biska mają ogłoszenia, mnogo ogłoszeń. Ale telefony milczą.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 14, 2010 7:41 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

ASK@ pisze:Kochani u mnie taki kocioł w życiu się zrobił i w pracy,ze nie ma kiedy pisać. Wolny czas poświęcam na ogłoszenia( tj.blady świt). Dzis przyjeżdżają Norki i ida do kaltki. Mam nadzieję,ze Domkowi nie odwidzi się. Bo chyba na powrót do norek będą muziały trafić.
Bisek charczy jak biega,spi i zdenerwuje się... Serce mnie boli jak to słysze. Ale chłopak cichcem układa sie na poscieli. Nawet paca mnie łapką ale bez pazurków.Pomrukuje przyłapany w ...brodziku! Staram się poswiecac mu więcej czasu.
Maja ciumciana jest i przez niego .A nawet u Poli szukał takowego pocieszenia. Dziewczyne zatkało!

Tuliś mnie martwi,bo jest osowiały. Mam nadzieje,że to robale odnowiły sie a nie coś podejrzanego inszego. Tulinek wspina sie po nogach i zagląda w oczy. Zrobił sie wybredny w jedzeniu i mniej miziaty. Ale jest ślicznym chłopaczkiem. Odkrył Majkę i ją ciumcia.
Chłopaki musiały odczuc brak mamy i teraz sobie wynagradzają jej wczesną stratę.

W sobotę zbiorowe odrobaczanie i moja nadzieja na przeżycie jest znikoma (agresor Bianka i kot Pikuś).

Benusiowi grzyb znika.Urósł cholernik bardzo! Musimy myśleć o kastracji. To łóżkowy kociorek i straszny miziak. Chuligan też ekstra.Kochany,przytulaśny i śliniący sie z radochy. Wlezie wszędzie.

Pola pcha sie do łóżka, na meble,drzwi....Wszędzie,wszędzie wejdzie. Ale jest też łóżkowa i miziata. Pcha się pod kołderkę, kocyk i wtula zdowolona. Nikt o nią nie pyta.

Majka to Majka.Skarb w kocim ciele. Mega miziak, kocia Bielicka, turbo mruczak i łóżkowiec. Obowiązkowa głowina na podusi a puszyste ciałko pod kołderką. Powinna schudnąć,ale przy maluszkach trudno ograniczyć jedzenie. Ale Maja dba o dzieci.Łapie kawałek mięsa zdobycznego, leci z nim do pokoju i nawołuje na obiad. Potem jak dzieciaki zleca sie to...spożywa sama tenże obiad.

Kocha maluszki i wynagradza im matczyna czułością wszelkie niedobory uczuciowe.

Bianeczka siedzi głównie u Danki i tam jest częściowym miziakiem i pieszczochem.Kotem zdecydowanie łóżkowym. Sama z ludziem pewnie by sie zmieniła. Ma jak zwykle okresy dobroci dla ludzia. Jest śliczna i pełna gracji.

Za dużo nas i z lękiem myślę o Norkach. Juz liczę straty spowodowane powodzią. I modlę sie o nie zmienienie decyzji panowej.

Wszystkie koty prócz Biska mają ogłoszenia, mnogo ogłoszeń. Ale telefony milczą.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw paź 14, 2010 10:57 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Szaleństwo i obłęd... :cry:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Czw paź 14, 2010 13:53 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Dzieciaki szukają domu!!
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 15, 2010 6:51 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

ASK@ pisze:Dzieciaki szukają domu!!

a cóż ja innego wymyślę :cry:
nadal aktualne :!:
są telefony i pytania tzn,że ktoś jednak zcyta.
Ale szantaż w stylu albo wezmą już teraz kota albo sobie z podwórka załatwię ,nie zdaje egzaminu. A niech sobie inna bieda znajdzie dom!
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 15, 2010 11:36 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Masz rację. Te kociołki muszą już na pewniaka iść. Do własnego, kochającego i ostatecznego domu! :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Pt paź 15, 2010 12:41 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Wczoraj stadnie kociaste w łazience przebywały. Gówniarstwo + ciocia Maja. Cieszyłam sie,ze taki spokój. Ale jak weszłam to mnie zatkało. Sterta papieru toaletowego.Dosłownie sterta a wokół zadowolone koty. Z wrodzonego skąpstwa chciałam ponownie nawinąc papier, wszak co taki pazurek moze zaszkodzić 3-warstwowej wstędze? pazurek nie zaszkodził,ale okazało sie że w tym zwoju nawet nie bardzo poniszczonym był dokładnie otulinkowany qopalek.
Nie musze pisac,ze kuwety raczej pełne były ale do brzegów im jeszcze brakowało :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 15, 2010 12:44 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

:P wielka kupa papieru z niespodzianką... hihi :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pt paź 15, 2010 12:49 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

Czyli dobrze wychowujesz dzieci: po zrobieniu kupy należy użyć papieru toaletowego. Zwłaszcza, że wszystko odbyło sie w łazience. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt paź 15, 2010 13:55 Re: OTW2-kolorowa,puchata Pola szuka DS,foty 85!

One wszystkie jak w przedszkolu!jak do toalety to wszystkie.Pchaja sie razem do kuwet robiąc wygibasy by wspólnie tyłeczki pomieścić. Majka nadzoruje całe towarzystwo!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]