Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 9:56 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Mereth pisze:
Obrazek

Kocham Zorka :1luvu:

Co do żwirku do pobierania moczu - mam, używałam, łatwy w obsłudze. W zestawie jest specjalna pipetka i zamykana probówka do moczu. Kupowałam w Kuchni Pupila, było taniej ;)

Skoro jeździsz busem. nie dawaj nic do transporterka, weź tylko ze sobą trochę strzykawek i ligninę do torby. Jak sie zleje, naciągnij co się da strzykawkami, a resztę przykryj ligniną, zeby miał sucho Pulpek ;)

Menda sikała do soboty. Wczoraj znów nic :evil:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon paź 11, 2010 22:51 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Ale cuuudne foty :1luvu:
A Pan biało-czarny cud miód :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto paź 12, 2010 6:48 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

ObrazekAsieńko i koteńki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 12, 2010 9:04 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze:Hej słodkości! Poprawiłyście mi humor! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i właśnie o to chodziło :wink:

Avian pisze:
Mereth pisze:
Obrazek

Kocham Zorka :1luvu:

:oops:

Ta moja krówka ma trochę stuku puku - twardo na tym regale a ten śpi jakby to największy puch na świecie był :lol:

Avian pisze:Co do żwirku do pobierania moczu - mam, używałam, łatwy w obsłudze. W zestawie jest specjalna pipetka i zamykana probówka do moczu. Kupowałam w Kuchni Pupila, było taniej ;)

Skoro jeździsz busem. nie dawaj nic do transporterka, weź tylko ze sobą trochę strzykawek i ligninę do torby. Jak sie zleje, naciągnij co się da strzykawkami, a resztę przykryj ligniną, zeby miał sucho Pulpek ;)

Menda sikała do soboty. Wczoraj znów nic :evil:

Żwirek zamówię własnie w Kuchni Pupila, w Animalii musiałabym czekać ruski rok na niego :twisted:
Jeżdżę autem z siostrą do weta, wtedy raz jechałam busem, teraz gdy tak zimno prędzej bym taksówką pojechała niż ciągnęła Pulpka w takie zimno :roll: ).

Nelly pisze:Ale cuuudne foty :1luvu:
A Pan biało-czarny cud miód :)

Dziękujemy :D

Ciociu, a który pan biało-czarny? :oops:
Pulpi ciekawski

kalair pisze:ObrazekAsieńko i koteńki! :1luvu:

Hej kalairku :D
Ale zimno dziś rano było, 1 stopień o 6:45, już do spódniczki kozaczki poszły :oops: :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Wto paź 12, 2010 11:43 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Napisałam wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 12, 2010 12:03 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Mereth pisze:Ciociu, a który pan biało-czarny? :oops:
Pulpi ciekawski
:

Och! Nie napisałam, rzeczywiście, ty słoneczko! TY!
Zorek też jest przepięknym koteczkiem, oczywiście! Bardzo przepieknym!
Ale wiesz, ciocia ma jakąś wrodzoną słabość do takich kudełków jakie ty masz :oops: i nic z tym nie idzie zrobić :(
Choć generalnie powinna mieć słabość do sfinksów, bo nie lubi kocich kłaczków wszędzie ale... no trudno.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto paź 12, 2010 20:26 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Kozaczki już u mnie dawno w ruchu. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 15, 2010 7:02 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Doczytałam :)
Trzymam kciuki za łapaniu sioooo :ok:
My staramy się od dwóch tygodni złapać siooo... Kalinki :twisted:
I polegliśmy. Jak ma przyklejony taki specjalny woreczek to nie sika :twisted: . Albo bokiem jakoś.

Mereth, wiesz ja mam auto, zawsze możemy sie jakoś umówić i mogę cię zawieźć do weta. A w ogóle to gdzie ty mieszkasz i do jakiego weta jeździsz? Na Wojska Polskiego?

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt paź 15, 2010 7:02 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hej Słoneczka, jak tam u Was? Całujemy pysie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 15, 2010 7:25 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Nelly pisze:
Mereth pisze:Ciociu, a który pan biało-czarny? :oops:
Pulpi ciekawski
:

Och! Nie napisałam, rzeczywiście, ty słoneczko! TY!
Zorek też jest przepięknym koteczkiem, oczywiście! Bardzo przepieknym!
Ale wiesz, ciocia ma jakąś wrodzoną słabość do takich kudełków jakie ty masz :oops: i nic z tym nie idzie zrobić :(
Choć generalnie powinna mieć słabość do sfinksów, bo nie lubi kocich kłaczków wszędzie ale... no trudno.

Super Ciociu, że Ci się podobam :oops:
Duża mówi, że takie puchate kotki są najfajniejsze 8)
Pulpi

MarciaMuuu pisze:Doczytałam :)
Trzymam kciuki za łapaniu sioooo :ok:
My staramy się od dwóch tygodni złapać siooo... Kalinki :twisted:
I polegliśmy. Jak ma przyklejony taki specjalny woreczek to nie sika :twisted: . Albo bokiem jakoś.

Mereth, wiesz ja mam auto, zawsze możemy sie jakoś umówić i mogę cię zawieźć do weta. A w ogóle to gdzie ty mieszkasz i do jakiego weta jeździsz? Na Wojska Polskiego?

Z łapania nici, Pulpi albo robi rano jak wychodzę ( musiałabym wtedy z pracy się urwać żeby na 8 podjechać do weta ) albo wieczorem. Kupię ten żwirek o którym pisała Nelly i będziemy próbować łapać pipetą :lol:

Autko chłopaka siostry już naprawione, także jak są w Poznaniu, zawsze ich proszę o podwózkę :wink:
Mieszkam teraz na Woli a do weta faktycznie jeżdżę na Wojska Polskiego, teraz mam najbliżej do nich.

kalair pisze:Hej Słoneczka, jak tam u Was? Całujemy pysie!

Ucałuję pysie jak wrócę do domu :D

U nas nic nowego, Zorek chyba mocniej gryzie Pulpka jak mnie nie ma w domu - widzę po zachowaniu Pulpka gdy Zorek się zbliża do niego :roll: ( kiedy ta wypłata będzie :roll: - już czekam na nią jak na zbawienie - kupię Feliway'a wreszcie ).

Dziś po pracy idę na ślub koleżanki, tylko do kościoła ( ja taka bezbożnica, mam nadzieję, że kościół się nie zawali mi na głowę :twisted: :lol: ).

Mereth

Post » Pt paź 15, 2010 7:33 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Zawsze mozesz czekać pod kościołem i podziwiać architekturę jak ja :twisted:

Asia, u mnie Feliway do niczego (czarną jeszcze bardziej pobudził), za to po miesiacu podawania suchego RC Calm sa świetne efekty. Wszystkie koty jedzą, Gagat się mniej drapie, Agata nie puszcza pawi, wszystkie spokojniejsze 8)
Obrazek

Avian

Post » Pt paź 15, 2010 7:54 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Avian pisze:Zawsze mozesz czekać pod kościołem i podziwiać architekturę jak ja :twisted:

Nie wiem czy na tej wsi, w Lusowie jest co podziwiać :twisted: :lol:

Avian pisze:Asia, u mnie Feliway do niczego (czarną jeszcze bardziej pobudził), za to po miesiacu podawania suchego RC Calm sa świetne efekty. Wszystkie koty jedzą, Gagat się mniej drapie, Agata nie puszcza pawi, wszystkie spokojniejsze 8)

U mnie Feliway był włączany dawno temu - sama nie wiem jak to teraz by wyglądało.
Ale tak mi podsunęłaś teraz myśl o tym RC :D Chyba kupię, może akurat jakieś małe cuda zdziała - widzę akurat jest w Kuchni Pupila a tam już żwirek obczaiłam :mrgreen:

Mereth

Post » Pt paź 15, 2010 8:29 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Nie kupisz w Kuchni Pupila, może i mają, ale do koszyka nie dodasz. Tylko allegro, bo w lecznicowych sklepach cena zabija :roll: Tylko nie zrażaj się na poczatku, u mnie dopiero po miesiacu były efekty, teraz już mają z 5 kg zjedzone na swoim koncie ;)

Jak w małej wiosce, to przy kościele na pewno cmentarz jest, a to już całkiem ciekawe miejsce 8)
Obrazek

Avian

Post » Nie paź 17, 2010 17:10 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Avian pisze:Nie kupisz w Kuchni Pupila, może i mają, ale do koszyka nie dodasz. Tylko allegro, bo w lecznicowych sklepach cena zabija :roll: Tylko nie zrażaj się na poczatku, u mnie dopiero po miesiacu były efekty, teraz już mają z 5 kg zjedzone na swoim koncie ;)

No ładnie :roll: To po kiego grzyba w KP mają to w ofercie :twisted:
Dobrze, że jest Allegro :lol: :lol:

Pomyślę nad tą karmą, bo już naprawdę jestem bliska zakupu kagańca dla tej mojej dużej krowy :twisted:

Avian pisze:Jak w małej wiosce, to przy kościele na pewno cmentarz jest, a to już całkiem ciekawe miejsce 8)

Przeżyłam, nic mi na głowę nie spadło :lol: :lol:
Mała wioska i wszyscy o wszystkim wiedzą - byłyśmy z koleżanką w kwiaciarni, zostałyśmy odpytane przez faceta tam pracującego o wszystko związane z tym ślubem :twisted: :lol: :lol:

MaryLux pisze:Miaudobry

hej Mary :wink:

Mereth

[poprzednia][następna]