PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 14, 2010 17:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Brrr zimno. Mimo ze slonecznie, to zimno w mieszkaniu. Pokoj z komputerem zimny, bo tu nie pale w piecu - oszczedzamy opal. Ale znalazlam rekawiczki! To w nich sobie siedze :)
Piekne slonce dzis bylo. Objechalam troche miasta, zalatwilam co mialam...
Z mieszkaniem sie chrzani, mamie odmowili prawa najmu, jutro musze jechac do mecenasa z papierami. Na szczescie w weekend mam szkole wiec nie bede miec czasu myslec o glupotach.

spokojnego wieczoru Siostry :kotek:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw paź 14, 2010 18:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Biedna Sol, pamiętam, jak marzłaś w zeszłym roku :(
:ok: :ok: :ok: :ok: wielkie za Was

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw paź 14, 2010 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Sol to kiepsko z tym mieszkaniem. Bardzo się martwię :(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 14, 2010 20:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

edit: przepraszam, ze marudze, wykasowalam.
vil ja tez sie martwie ale co ma byc, to bedzie. na razie musze jakos odreagowac... bardzo jestem spieta i zmeczona.
jasdor, dziekuje, to duzo daje gdy wiem ze ktos o mnie mysli :)

solangelica

Post » Czw paź 14, 2010 20:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

:strach: Sol, matkojedyna , przecież wcale nie ma sie obowiązku mieszkać w miejscu stałego zameldowania 8O
Boże, teraz widze, że moje problemy i długi to pryszcz na doopie . Strasznie współczuję, jak Wy wytrzymujecie to wszystko ? :strach:
EDIT zdążyłam przeczytać :(

jasdor

Post » Czw paź 14, 2010 20:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jasdor pisze::strach: Sol, matkojedyna , przecież wcale nie ma sie obowiązku mieszkać w miejscu stałego zameldowania 8O
Boże, teraz widze, że moje problemy i długi to pryszcz na doopie . Strasznie współczuję, jak Wy wytrzymujecie to wszystko ? :strach:
EDIT zdążyłam przeczytać :(

Ale jest taka uchwala rady miasta ktora precyzuje ze osoby ktore maja dlug na mieszkaniu zeby go odzyskac musza mieszkac w tym mieszkaniu zeby udowodnic ze to mieszkanie to "centrum ich zycia". takie durne uzasadnienie... logiczne ze wiekszosc ludzi teraz mieszka poza Pl, a przynajmniej ze dwa miliony w UK, to jak oni to sobie wyobrazaja?
Nie wiem jak ja to wytrzymuje, szczerze mowiac. Wychodzi na to ze jestem silna baba 8) ale czasami napiecie jest olbrzymie i po prostu puszczaja mi nerwy... No wiedzma tez czlowiek puscic nerwa musi
(pompon pewnie zacznie znow dywagacje bo sie jej cos skojarzy to puszczanie he he :1luvu: )
Nie pisz tak ze Twoje problemy to pryszcz i takietam, prosze. Masz po prostu inna sytuacje ale nie chce oceniac lepiej/gorzej. Kazdy ma swoje problemy i swoj prog wytrzymalosci psychicznej...najwidoczniej ja mam jakis wyjatkowo rozciagliwy, moze powinnam zaczac pracowac w Miszelin albo Durex jako konsultant ds wyrobow? :roll: 8)

solangelica

Post » Czw paź 14, 2010 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

solangelica pisze:
jasdor pisze:(pompon pewnie zacznie znow dywagacje bo sie jej cos skojarzy to puszczanie he he :1luvu: )
Nie pisz tak ze Twoje problemy to pryszcz i takietam, prosze. Masz po prostu inna sytuacje ale nie chce oceniac lepiej/gorzej. Kazdy ma swoje problemy i swoj prog wytrzymalosci psychicznej...najwidoczniej ja mam jakis wyjatkowo rozciagliwy, moze powinnam zaczac pracowac w Miszelin albo Durex jako konsultant ds wyrobow? :roll: 8)

Kurcze no...Sol fajna kobitka z ciebie a tyle problemów :( . Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wsjo poszło po waszej i twojej myśli :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw paź 14, 2010 21:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Asiu dzieki za kciuki :ok: problemy przemina, wszystko przejdzie, przeleci w mgnieniu oka. Wierze w to, ze bedzie dobrze, troche trzeba przejsc w zyciu roznych doswiadczen ale przeciez to wlasnie jest zycie :) Wierze ze Pan Bog ma dla mnie madry Plan i z pewnoscia mnie przez to wszystko przeprowadzi, otaczaja mnie dobrzy ludzie, czasem jakis Aniol wpadnie na herbatke i musnie mnie skrzydlem po policzku - jak tu plakac? :) Koty sie przychodza przytulic, popyskowac, pozaczepiac, opowiedziec cos fajnego, zapolowac na sznurek od paska... Pies polozy leb na kolanach, pomerda ogonem - TZ przytuli... Siostry Czarowne wspomoga dobrym slowem, albo i zbereznym jak trza (pompon, kajzes jest babo?) No nie jestem sama w tym wszystkim. No :)
Tylko mi rodzicow moich szkoda, tyle przeszli, tak bardzo sa zmeczeni, schorowani, tyle musza znosic roznych niedogodnosci - chcialabym im podarowac 24 godziny bez ani jednego zmartwienia. Zeby choc jeden dzien zyli w pelnym spokoju i bez zadnych trosk.

Dobra ide spac bo jutro wypada otworzyc slepia o 6 rano. MAKABRA. DOBRANOC KOCHANE SIOSTRY :)

solangelica

Post » Czw paź 14, 2010 22:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Oj dobrze Tym Siostrom co pospać mogą, Ja znowu mam maratonik. Wrócę w niedzielę do domu.... Trzymam kciuki za pomyślne wiatry i decyzje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Bycie tu rzeczywiście napawa człowieka optymizmem :1luvu: :1luvu:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 15, 2010 6:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Sol, trzymajcie się, nie znam zbyt dobrze sytuacji ale widzę, że trudna bardzo...No, buziaki, kupę lat mieszkałam, oszczędzając też opał to nic fajnego,(teraz zresztą też oczczędzam, tylko już nie tak i w chałupie da się w polarze wytrzymać), dobrze, że zwierzaki grzeją :-) Ja wczoraj poszłam wcześniej spać, nerwówa z autem była i taka byłam więcej padnięta, kota się przytuliła, mruczała, było tak rozkosznie a o 2.30 w nocy obudziła mnie, no za przeproszeniem, sraczka :evil: Myślałam, że się wścieknę :-) Aaa i śniło mi się, że załozyłam Mruśce wątek tu, na forum
Uooo, dyżur do niedzieli Majencjo masz jakiś? Czy to to szkolenie? Ja jestem zła, że jutro muszę na dwie godz. do pracy iśc :-)
Siostry :1luvu:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt paź 15, 2010 7:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Dzień dobry!

:oops: Chcialam nieśmiało zapytać czy Drogie Czarownice przyjmą mnie do Paktu?

Uprzejmie informuję, iż posiadam czarnego kota (którego gabaryty spokojnie pozwalają policzyć go x2 :twisted: )
Przyznaję również pokorą, iż wydaję kasę na PIERDOŁY typu wymienionego w pierwszym poście i w ramach postanowień przednoworocznych powzięłam taką o to myśl by zamiast tych pierdół dorzucać się na kotołaki.

Czy zatem mam szanse dołączyć do Waszego zacnego grona?

pozdrawiam

cherry_m
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Pt paź 15, 2010 7:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

A zdjątko jakieś kotka wstawisz? :wink:
Może wątek masz?

Rozwin temat - chetnie posłuchamy :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 15, 2010 7:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ja chcę tę Siostrę i mam nadzieję, że nasza Prezesa rozpatrzy pozytywnie.
Prosze o przyjęcie chętnej Siostry z uwagi na ... hm. miejsce zamieszkanie :mrgreen: które to mię szczególnie teraz bliskie jest :wink: jak wszystkie pozostałe i wtajemniczone wiedzą :dance:
Kociastego chętnie na osobiste oczy zobaczymy :piwa:

jasdor

Post » Pt paź 15, 2010 7:33 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

To tam Ci ta wielka baba syneczka wywiozła? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 15, 2010 7:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

AYO - cór mój tam zakotwiczył na ASP umiejętności swoje artystyczne szlifując
Kiedyś będzie projektantką ubioru :1luvu: