No nie wiem, czy mi się podoba określenie "wyrobiłaś markę" Ale prawda jest taka, że smaczne lody dla ochłody, na przyklad truskawkowe, mogą wbrew swojej nazwie podnieść temperature związku Zwłaszcza rozsmarowane w strategicznych miejscach
A myslisz, ze na mojej jest lepiej? Zwlaszcza, ze madre kobiety, jak my, i tak sa chowane pod lada. Tylko ze jak kryzys minie tam zostajemy dalej. Lezke Ci ocieram i wlasna lapie.
AYO pisze:Szczególnie jedzone jedną łyżką z jednego pojemnika...
Ehhh Zmieńmy temat dziewczyny bo łza się w oku kręci - z mojej półki już nie biorą
AYO gadasz głupoty. Akurat teraz jest drugi rzut wolnych facetów - rozwodnicy, albo wdowcy się pojawiają, no, bo kawaler w tym wieku, to już jest coś nie tak
Co do kawalerów masz całkowitą rację. Jednego nawet znam jeszcze z dawnych czasów. Spotykam go czasem w znajomym pubie - fajnie się gada Ostatnio właśnie nie pytany mówił mi, że jest książkowym wręcz przykładem starego kawalera i na samą myśl o zmianie przyzwyczajeń dostaje kaczej skóry
Co do reszty - pojawia się temat rzeka: gdzie niby tego towaru szukać? hę? Nie fatygujta się - znam wszystkie odpowiedzi
Kochana jak ty siedzisz cały czas w jakimś bunkrze, a jak masz wolne to zwiewasz na hacjendę, to przepraszam - czego oczekujesz? Ale na pewno jak bys się wokół rozejrzała, to byś coś znalazła, tylko, że tobie Behemot wystarcza (jak i mnie Pompon) i nie szukasz.
No, właśnie miałam przyjemność (rzecz, w świetle tego, co się stało wątpliwa) związać się ze starym kawalerem, po niecałym roku (miesiąc po zakoceniu) wrócił do mamy, hm... Ale co tam - gorzej było i śpiewali i wódkę pili
Nie szukaj - wyjdź do ludzi ; sam się znajdzie. Przecież ty fajna laska jesteś (i bez fałszywej skromności mi tu, bo widziałam zdjęcia) a w dodatku jest z tobą o czym porozmawiać. Tylko masz takie negatywne nastawienia cukiereczku
Tez chcem wiedziec. Bo ja sie niestety tez do tego musze dolaczyc. Nigdzie nie wychodze, faceta zagadac sie wstydze a przez internet sie dosc naszukalam. Czekac az do drzwi zapuka? Ten, ktorego mam teraz przez telefon, jest fajny, ale niesmialy i jak go kurcze dorobic?