Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:E, znowu mnie ubiegłaś
Pani zadzwoniła, żeby zapytać, co u Jadzi - jak się miewa, czy jest już po zabiegu itp. Przy okazji zgodziła się na spotkanie przed adopcją z warszawskim wolontariuszemKomu mogę podać namiary na pw?
![]()
Bardzo miło zaskoczył mnie ten telefon
zuzia96 pisze:antoninaśnieżka pisze:trzymam kciuki - ale zajmujac sie tyle czasu adopcjami wiem ze jesli ktos jest zainteresowany i powazny nie trzeba do niego wydzwaniac i przypominac
stres stresem przez telefon ale jesli ma sie imperatyw zeby przygarnac zwierzaka to ludzie sami sie dowiaduja a nie czekaja az sie ich wydzwoni
nie mniej jednak trzymak kciuki oczywista
Opani Iwono widzę, że dalej pani zbiera koty. Ciekawe ile kotów już i tak poszkodowanych przez los oszukała pani tym razem dzielnie krocząc po tej jakże bohaterskiej drodze. Tak dla przypomnienia viewtopic.php?f=1&t=105512&start=150
Społeczność forumowa ma prawo wiedzieć, jak "poważną" osobą jest pani...
Gibutkowa pisze:zuzia96 pisze:antoninaśnieżka pisze:trzymam kciuki - ale zajmujac sie tyle czasu adopcjami wiem ze jesli ktos jest zainteresowany i powazny nie trzeba do niego wydzwaniac i przypominac
stres stresem przez telefon ale jesli ma sie imperatyw zeby przygarnac zwierzaka to ludzie sami sie dowiaduja a nie czekaja az sie ich wydzwoni
nie mniej jednak trzymak kciuki oczywista
Opani Iwono widzę, że dalej pani zbiera koty. Ciekawe ile kotów już i tak poszkodowanych przez los oszukała pani tym razem dzielnie krocząc po tej jakże bohaterskiej drodze. Tak dla przypomnienia viewtopic.php?f=1&t=105512&start=150
Społeczność forumowa ma prawo wiedzieć, jak "poważną" osobą jest pani...
Zuziu nie wiem czy mnie kojarzysz ale byłam na wątku Lillutka od samego praktycznie początku
Jadzia pojedzie najprawdopodobniej (o tym zdecyduje wizyta przed-adopcyjna) do pani, która miała wcześniej koty (odeszły z powodu chorób w "słusznym" wieku).
Gibutkowa pisze:Chyba jej Ewelinka powiedziała
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Chyba jej Ewelinka powiedziała
to dziewuszka pomalutku pakuje swój tobołek podróżny?
Cameo pisze:Oj Jadzia, Jadzia - oby szczęście się do Ciebie uśmiechneło
Mam fotki dziewczynki - będą jutro.
Mulesia pisze:Cameo pisze:Oj Jadzia, Jadzia - oby szczęście się do Ciebie uśmiechneło
Mam fotki dziewczynki - będą jutro.
Proszę o fotki i wieści.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości