tillibulek pisze:Opis-Lala szczupła,piękna o lśniącym futerku.
Przez pierwsze dwa dni była nieufna,nawet się jej trochę bałam...-potem-jak zaufała to na całego...
biega za mną wszędzie,cały czas coś gada,wszystko musi wiedzieć i we wszystkim uczestniczyc..
lubi skakać i wszystko sprawdzić osobiście ale jest na tyle delikatna i mądra że nic nie zniszczyła ani nie zrzuciła
urocza,ukochana kocica-aż serce boli że to tylko tymczas i że nie może być moja na zawsze bo inne w kolejce na pomoc już czekają.
wspaniała przyjaciółka,bardzo miziasta i spragniona obecności człowieka i jego uwagi..
Barankująca i nakolankowa jak tylko zaufa.

Sorki za bałaganik w tle ale doba za krótka a zresztą Lalunia teraz rządzi w pralni.
(zaraz będą ładniejsze zdjęcia

)
Mika-Morunia-puchata i urocza baryłeczka.

Nie wiedziałam że na paluchu tak pasą...
Najbardziej lubi spać na cieplutkim posłanku albo wylegując się z mądrą minką obserwować świat..Przyjazna dla wszystkich,zawsze ustępująca władczej i zazdrosnej Laluni.
Miziasta do granic zmęczenia ludzia. Bucząca z zadowolenia przy byle pogłaskaniu.
bardzo przyjazna dla każdego i cierpliwie znosząca nieprzyjemne zabiegi lecznicze.

Obie kicie zdrowe,uwielbiają mieszane suche i mięsko z piersi indyka,mokre raz,max.dwa razy dziennie,
piją mleczko Klara z betaglukanem i lubią wodę.
Bardzo czysto kuwetkują-nie rozsypują żwirku.