_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Portrecik jest gites A oczęta to Kosia miała mieć myte,bo nie zrozumiałam Mój jeden tez czasem zwiewa za łóżko ,szczególnie jak przeczuwa,że wizyta u weta się kroi Kiedyś weszłam do pokoju ze świeżo umytymi włosami to też uciekł za łóżko,ciekawe czemu?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wszystko szczegół w porównaniu z Behemotem, który spitolił z ogonem jak szczota jak mnie zobaczył w drzwiach wejściowych w nowym, czarnym poncho ze sztucznym futerkiem na obrzeżach
A KOśka to już tak obczute ma od czasów choroby. Oczy jej łzawią , a że persica, to o oczy szczególnie dbać trzeba jeszcze po tym katarze, to przemywamy 3 x na dzień. I żebym nie wiem, jak się czaiła, to i tak skubana wie, kiedy TEN moment nastąpi. Zwiewa i bierze mnie na przeczekanie.
Te szczoty ogonowe to jest najlepsze. Koty moje takie dostają jak np. cos nagle nieoczekiwanie spadnie obok nich Jasdor, piekne foto ! Kosia to znaczy rozumiem ?
Kurna, ale ja kumata jestem Ty szłaś Kosi oczy umyć, a ja myślałam, że sobie