Marcelibu pisze:bubor pisze:Marcelibu , chłopaki , co słychać w pięknym świecie ?
![]()
U nas bez zmian, sytuacja w miarę opanowana. Lizak ciągle żyje.
jeszcze żyje
Remont już skończyłaś?
Moderator: Estraven
Marcelibu pisze:bubor pisze:Marcelibu , chłopaki , co słychać w pięknym świecie ?
![]()
![]()
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:bubor pisze:Marcelibu , chłopaki , co słychać w pięknym świecie ?
![]()
jeszcze żyje![]()
Remont już skończyłaś?
(wcześniej na podłogach były wykładziny/dywany). Lizak ma ADHD, więc takie rzeczy często się mu przydarzają. On bardzo chce się bawić, ale: do Hugcia może podejść na 2 metry; na 1,5 m następuje Hugciowe "buczenie"; poniżej 1 metra - warczenie; przy kontakcie na długość kociej łapy Lizio dostaje "Benny Hilla" albo z liścia. Meonik zaś jest przewracany, następnie dwa bure koty (każdy w rogalik na boczku) robią sobie takie różne (podgryzanie, łapanie), potem ja koty rozganiam i nie wiem, dlaczego, zawsze futro Meonika zostaje na podłodze? moś pisze:Marcelibu pisze:bubor pisze:Marcelibu , chłopaki , co słychać w pięknym świecie ?
![]()
No to ufff,
moś pisze:Monia, nie wiedzialamco to moze byc? cholera no
Marcelibu pisze:Co się polepszy, to się popieprzy....

Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Co się polepszy, to się popieprzy....
W pełni świadoma niniejszego, cały czas bacznie obserwuję moją Królewnę...
Meoniku![]()
![]()

Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Co się polepszy, to się popieprzy....
W pełni świadoma niniejszego, cały czas bacznie obserwuję moją Królewnę...
Meoniku![]()
![]()
Rozmawiałam z dr Małgosią. Powiedziała, że tak, jak Meo dostał jest OK, co drugi dzień utrzymać 1/2 tabl. 5 mg Encortolonu i w sobotę dr Bisennik obejrzy tę zmianę (on wycinał Meonikowi w styczniu) - będzie mógł porównać. Można jeszcze dodać Theranekron. Ja pierniczę...Możliwe, że to też trzeba będzie wyciąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 6 gości