Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
za zdrowie Nieśmiałka!!! Żeby do weta chodził tylko na przeglądy!!!
damaris pisze:za zdrowie Nieśmiałka!!! Żeby do weta chodził tylko na przeglądy!!!
No właśnie Nieśmiałek jeszcze na przeglądzie nie był, ale nie chce go denerwować na razie![]()
Oglądam go codziennie dokładnie, zgrubienia i brudki z sierści znikają po odobaczaniu szybciutko, uszka czyściutkie,w kupce nic nie znajduje....
Myślicie, ze powinnam z nim iść? Może jeszcze trochę poczekam, aż nie będzie taki nieśmiały...![]()
Cały czas myślę co dalej z tym DT, ale bardziej nastawiam się na DS
Nieźle.... mój pierszy DT i już nie chce Kociaka oddać
Damaris naprawdę ?
Dla niego to byłoby wielkie szczęście, bo w nowym domu musiałby zaczynać od zera,
a nie zawsze trafia się koteczka, która akceptuje nowego kota prawie od razu
i nie zawsze trafi sie nowy opiekun z takim wyczuciem i zaangażowaniem.
Do weta nie musisz sie spieszyć, jeśli kot został odrobalony i nie ma żadnych objawów choroby.
W zasadzie wszystkie kociaki z wiaduktu wyglądały na super zdrowe. Sierść ładna, oczka czyste.
Jeśli do tego qpka dobra, apetyt jest (a czytałam, że jest ) i kociak sie bawi, to nie ma gwałtu.
Damaris, to będzie pamiątka z pierwszego tymczasu, a następne możesz oddawać.
damaris pisze:...
NaprawdęPostanowione
NIESMIAŁEK MA SWÓJ DS!!!!
Zostaje z nami kochany Łobuziak
Aż mi łzy poleciały. Nawet nie marzyłam, ze tak to sie skończy, gdy wypatrzyłam podniebne kociaki- pisklaki.
Jesteście wspaniali. Nieśmiałek wygrał los na loterii i pewnie dlatego nie wszedł do klatki na pierwszej łapance.
On chciał zostać w Gdańsku i chciał do Damaris.
Żałuję, że się nie poznałyśmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, niafallaniaf, puszatek i 60 gości