Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:a co z tym kamieniem nazebnym u Gwiazdki?
paulina777 pisze:Gwiazdeczka jest niesamowitym pieszczochem, śpi ze mną pod kołdrą i liże po rękach i twarzy. Cały dzień najchętniej spędziłaby na kolanach. Jest bardzo absorbująca, ale jest spokojnym kotem. Nie robie demolki w domu i nie zrzuca nic jak to potrafią robić moje złośliwce. Teraz jest już całkowicie zdrowa! Dostaje jeszcze immunodol ale to tak na wszelki wypadek. Jest czyściutka i pięknie załatwia się do kuwety. Gwiazdeczka jest też bardzo gadatliwą kotką, jak tylko wracam do domu to od wejścia do jej pokoju opowiadam mi ze szczegółami co się działo za oknemGwiazdeczka nie ma więcej niż 4 lata. Kamień trzeba jej zdjąć ale nie jest to takie pilne.
tillibulek pisze:paulina777 pisze:Gwiazdeczka jest niesamowitym pieszczochem, śpi ze mną pod kołdrą i liże po rękach i twarzy. Cały dzień najchętniej spędziłaby na kolanach. Jest bardzo absorbująca, ale jest spokojnym kotem. Nie robie demolki w domu i nie zrzuca nic jak to potrafią robić moje złośliwce. Teraz jest już całkowicie zdrowa! Dostaje jeszcze immunodol ale to tak na wszelki wypadek. Jest czyściutka i pięknie załatwia się do kuwety. Gwiazdeczka jest też bardzo gadatliwą kotką, jak tylko wracam do domu to od wejścia do jej pokoju opowiadam mi ze szczegółami co się działo za oknemGwiazdeczka nie ma więcej niż 4 lata. Kamień trzeba jej zdjąć ale nie jest to takie pilne.
bardzo dziekuje![]()
zaraz wysle domkowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 126 gości