Wawa Białasek FeLV +, już w ds :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 10:58 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Tak bardzo bym chciała, żeby ktoś dał mu dom. Wiem, że są setki kotków które szukają domu i wszystkim nie da się pomóc, ale te oczy..... nie dają mi spokoju.

Jaka by nie była decyzja w sprawie białaska, nadal potrzymuje oczywiście swoje 200 zł na zaszczepienie innych kotów czy tez na leczenie dla niego. Napisałam o nim na swoim smartklubie, niestety domek się nie znalazł, ale może zbiorę jeszcze jakie kolwiek pieniążki dla niego.

Czy ten cud się w końcu wydarzy ??????????? :(
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Wto paź 12, 2010 11:14 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Efcia1 pisze:Raczej tak, kotka niestety nie lubi innych kotów :roll: Chyba, że ktoś ma możliwość odizolowania jej w osobnym pomieszczeniu?

Słuchaj, moze ona sie strasznie boi/
Wziełam kotke na tymczas wieczny, bo miała DS(jaki sie rozmyslił0i tez nie wyobrazałam sobie,zeby gdzies do domu zakoconego poszła.Biła i mnie.Teraz spi z Temidem naszym i tym malutkim Znajdusiem i nawet nie burczy.Przyzwyczaiła sie...W TDT nie potrafiła sie dogadac...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 12, 2010 11:26 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

ket pisze:Tak bardzo bym chciała, żeby ktoś dał mu dom. Wiem, że są setki kotków które szukają domu i wszystkim nie da się pomóc, ale te oczy..... nie dają mi spokoju.

Jaka by nie była decyzja w sprawie białaska, nadal potrzymuje oczywiście swoje 200 zł na zaszczepienie innych kotów czy tez na leczenie dla niego. Napisałam o nim na swoim smartklubie, niestety domek się nie znalazł, ale może zbiorę jeszcze jakie kolwiek pieniążki dla niego.

Czy ten cud się w końcu wydarzy ??????????? :(

Ket, nie mam co prawda pojęcia czym jest smartklub :oops: , ale może w takim razie spróbuj z tą koteczką, o której napisała Efcia1

Efcia1 pisze:Słuchajcie, bez sensu teraz na gwałt szczepić stada zdrowych kotów, żeby dać dt białaskowi, nie mamy tyle czasu. Ale można pomóc inaczej: jeśli ktoś weźmie na dt kotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=117861&start=0
to ona zwolni miejsce dla białaska. Błagam, niech ktoś ją weźmie, kicia jest cudna, powinna szybko znaleźć domek, tym bardziej że ma bardzo dużo ogłoszeń, a białasek długo w tej klatce nie pociągnie :cry:

..komuś kto nie ma kota pewnie łatwiej podjąć decyzję o adopcji zdrowego..
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto paź 12, 2010 11:27 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Ja bym go wziela,ale jestem z Krakowa i mam 3 koty, w tym mala dzikuske,ktora dopiero sie odwaja.
Nie moge przestac mysle o tym kocie od wczoraj.
Ja chetnie tez wspomoge finansowo jego leczenie,albo szczepienie innych kotow!

dyska

Od: Wto paź 12, 2010 11:24

Post » Wto paź 12, 2010 13:05 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

to ja szukam domu dla tej kotki bo mam pewien pomysł...ale żeby nie zapeszyc..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto paź 12, 2010 13:17 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Smarti, nie chcę nic wiedzieć, żeby nie zapeszyć... ale ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za Twoje pomysły :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto paź 12, 2010 13:25 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

ja też już porozpuszczałam wici gdzie się da (u pracowych kociar także- choć staram się tego nie robić bo tu takie inicjatywy nie sa mile widziane :( ) więc mam nadzieję, że wspólnie uda się coś zdziałać... :roll: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto paź 12, 2010 13:42 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

8O

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 12, 2010 14:41 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

No to działajcie , ja na razie znikam...acha, jak cos to mój numer wysłałam Gosiar na pw i Efcia1.W najgorszym razie kocurek moze przyjechac do mnie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 12, 2010 17:16 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Byłam dziś u białego - przechodził między kolanami moimi i pani Ani Wypych, szefowej Argosu. Taka "terapia" dobrze mu robi. Kiedy wrócił do klatki, od razu zjadł coś z miseczki. Lizał mnie po brodzie, przytulał się, gadał. On jest rewelacyjny!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto paź 12, 2010 17:20 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Jest wspaniały.... już zazdroszczę tym, którzy go adoptują... gdyby nie moje 5 futer plus mała znajda.... ach....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto paź 12, 2010 17:23 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Na FB pojawiła się taka wiadomość-"Kochani na razie jedynym sensownym chyba wyjściem jest dla Białaska lecznica całodobowa....jak się zepniemy zrobimy zbiórkę to 2 tygodnie kitek miałby i leczenie i spokój i normalny DT....te 2 tyg.,jeżeli jest aż tak ciężko można by przeznaczyć własnie na szczepienia innych kotów i domu dla Białaska...tam w lecznicy te...ż by go "odgruzowali"....widzę tylko w obecnej chwili tylko takie wyjście...jeżeli jest taki ciężki stan...bo widzę tu tylko samą bezsilność ale w ten sposób Białasek będzie miał opiekę i leczenie a my 2tyg do szukania.."

Co myślicie o takim rozwiązaniu?
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Wto paź 12, 2010 17:32 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

Nie wiem, po co go przenosić z klatki do klatki? On może być w Koterii, szukamy wyjścia bezklatkowego.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto paź 12, 2010 19:46 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

gosiar pisze:Nie wiem, po co go przenosić z klatki do klatki? On może być w Koterii, szukamy wyjścia bezklatkowego.

No to szukajcie...Moze akurat cos bardziej "wartosciowego'niz nasz dom sie znajdzie... :ok: Telefon macie jakbym nie odbierała pw(internet mi szwankuje)
Ja juz w domu powiedziałam,ze zabieram białaska do nas :oops: :oops: :oops: .Na hasło białaczka maz nigdy nie dyskutuje,bo wie jaki los czeka większość zwierzat, wszak zawsze robi za szofera od weta do domu, czasem nawet kilka razy dziennie(sie zdarzało)
Prosze sie zastanowic i dac mi znac jaka decyzje podjeliscie na pw...bo jesli kot ma do mnie przyjechac to musze ustalic w domu jak organizowac transport.Czy ktos z nim do mnie przyjedzie, czy pojechac po niego do Koterii (mogę w sobotę)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 12, 2010 20:47 Re: Wawa Prawie biały kocurek - FeLV +, cud albo eutanazja???

no to byłoby wspaniale bo jemu potrzebny ktoś kto ma dosw.z potencjalną białaczką..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]