Kącik Adopcyjny Auchan Wro-samotny Karaluszek szuka ds.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 14:33 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

dziękujemy, a ja zaraz lece na łapnie ciężarnej kotki, i to wysoko ciężarnej :(
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Wto paź 12, 2010 16:53 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

powodzenia...mam nadzieje ze dobrze pojdzie :ok:

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Wto paź 12, 2010 17:09 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

CatAngel bardzo dziękuję za ekspresowe wykonanie ogłoszeń :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro paź 13, 2010 5:58 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

poranne bardzo mocne kciuki za kociaki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro paź 13, 2010 6:49 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

oprócz :ok: za dzieciaki, chciałam się pochwalić, że jedna z moich panienek już zrobiła kupkę :oops: i zajadają właśnie musik gurmed gold :D
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Śro paź 13, 2010 6:55 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

Ponieważ karaluszki mają glisty, potrzebne intensywne odrobaczenie. Edu zasponsorowała dwie buteleczki Pyrantelum, dziękuję.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro paź 13, 2010 7:01 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

gabi.cezar pisze:oprócz :ok: za dzieciaki, chciałam się pochwalić, że jedna z moich panienek już zrobiła kupkę :oops: i zajadają właśnie musik gurmed gold :D

to chyba jesteś już spokojniejsza :?: powoli dojdą do siebie więc nie martw się :ok:
mam nadzieję,że dla karaluszków uda się szybko znaleźć dobre domki
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro paź 13, 2010 14:52 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

podnosimy.
DT/DS dla karaluszków pilnie poszukiwane!!

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro paź 13, 2010 14:59 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

do mnie jeszcze NIKT nie zadzwonił :( , a latam z telefonem WSZĘDZIE.
bardzo się przejmuję, jeszcze nigdy nie szukałam domku żadnemu kotkowi. wypytuję, porozwieszałam ogłoszenia, proszę o pomoc znajomych (ale chyba niepotrzebnie, bo są mało kociaści :evil: ) nie wiem co będzie :(
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Post » Śro paź 13, 2010 16:40 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

może się poszczęści kociakom - trzeba być dobrej myśli
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro paź 13, 2010 18:43 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

umieszczam nowe zdjęcia panienek :1luvu: , które są cudownym materiałem na domowe koty. mówię to ja, która nie miała do tej pory kontaktu z półdzikimi kotami i na początku zwyczajnie bałam się, że będą agresywne, gryząco - drapiące itd. tymczasem te panienki agresji maja w sobie tyle co nic, są tylko zwyczajnie przestraszone. tak więc wkładam ręce do klatki bez obaw, sprzątam, daję jedzonko i jestem tylko bacznie obserwowana a z rzadka profilaktycznie osyczana przez srebrna Artystkę :) martwi mnie trochę trikolorka, bo dużo słabiej je i jest dużo bardziej zestresowana, praktycznie ciągle nieruchoma :( podejrzewam też Artystkę, że podjada z miseczki trikolorki :twisted: (sama widziałam jak zapuszcza żurawia do nie swojej miseczki- "co Tri ciekawego ma?chyba spróbuję")
marzy mi się, żeby nie wróciły na ulicę :roll: są taki delikatne i subtelne, i piękne, i młode, i nadające się jak najbardziej do udomowienia...
zdjęcia nie oddają ich uroku i urody, trzeba by je zobaczyć w realu (każdego by ujęła łagodna buzia Tri i wielkie-na pół twarzy, dziewczęce oczy Artystki).
jest mi bardzo źle z tym, że wrócą na dwór ,choć miejsce w który przebywają nie jest takie złe, ale to NIGDY nie zastąpi prawdziwego domku...

Obrazek
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Post » Śro paź 13, 2010 18:49 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Post » Śro paź 13, 2010 19:04 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: cudna jest ta srebrna kicia - muszą mieć domki - może porobimy jakieś ogłoszenia?ogłosimy na nk i kto może to na FB?
jakby mało było problemów - dziś miałam tel od kolegi - "moja sąsiadka chce wyrzucić rocznego kota na dwór - bo jej się znudził" pominę dalszą część rozmowy czy zajmę się kotem,czy pomogę bo kot ma może 2 tygodnie itp
normalnie szczęka mi opadła z wrażenia jak ludzie potrafią postępować, czekam teraz na fotki tego bidaka - kot zdrowy,odrobaczony ,kanapowy miziak - muszę też mu ogłoszenia robić i znaleźć dom w 2 tygodnie ,przecież kot który był rok w domu od małego chowany na dworze zdechnie :( jeszcze teraz w te mrozy :(
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro paź 13, 2010 19:13 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

normalnie szczęka mi opadła z wrażenia jak ludzie potrafią postępować, czekam teraz na fotki tego bidaka - kot zdrowy,odrobaczony ,kanapowy miziak - muszę też mu ogłoszenia robić i znaleźć dom w 2 tygodnie ,przecież kot który był rok w domu od małego chowany na dworze zdechnie :( jeszcze teraz w te mrozy :([/quote]

no kur.... nie mogę słuchać takich rzeczy, bo mam ochotę tej sz.... włosy wydrzeć ze łba :evil: :evil: :evil:
może ktoś nie mający zaburzonej komunikacji i bardziej opanowany powinien przeprowadzić z tą ..... rozmowę wychowawczą?
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Post » Śro paź 13, 2010 19:19 Re: Potrzebny dt dla 2-ch karaluszków (w sobotę lądują w schro)

prosiłam tego znajomego ( bo to z pracy) o numer tel do tej kobity , ale bezskutecznie - zabroniła go podawać
w sumie cwanie cała sprawę chce załatwić przez mojego znajomego , ona przekaże mu kota jak znajdzie dom, albo inaczej go wywali
to się nazywa granie na ludzkich uczuciach bo ja bym ją tak zjeb......pipipip przez telefon że nogami by się nakryła
kobieta po prostu nieodpowiedzialna,ale z drugiej strony dobrze że znajomy dał mi cynk bo w przeciwnym razie kot mógłby szybciej skończyć na dworze a tak mam chociaż albo aż 2 tygodnie
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]